evolucja Posted December 27, 2010 Report Posted December 27, 2010 (edited) Z góry dziękuję za pomoc Pytanie 1: Masz przed sobą ofertę dwóch identycznych produktów w takiej samej cenie. Musisz wybrać jeden i wdrożyć go w swojej firmie telemarketingowej. Który wybierasz? Ariemo kalendarz, spotkanie. rewolucja. revoKal kalendarz rewolucyjny Pytanie 2: zależy od wyboru w pierwszym pytaniu Czy gdyby produkt który wybrałeś w ostateczności miał cenę o 10% wyższą od tego drugiego(odpowiednio 1000zł i 1100zł), to czy byłbyś jednak skłonny zmienić zdanie? W komentarzu można zawrzeć swoją opinię na temat obu nazw. Edited December 27, 2010 by evolucja
Jarek17 Posted December 27, 2010 Report Posted December 27, 2010 Kierowałbym się raczej opinią o danym producencie (zakładając, że produkt jest rzeczywiście identyczny i objęty tymi samymi gwarancjami itp.) niźli nazwą producenta bo obie nazwy są słabe. PS. Może ankieta?
evolucja Posted December 27, 2010 Author Report Posted December 27, 2010 W tym wypadku proszę się jednak skupić na samej nazwie produktu(nie producenta). Jest już ankieta, nie dodała się za pierwszym razem.
evolucja Posted December 27, 2010 Author Report Posted December 27, 2010 Jarek17, czemu uważasz, że obie nazwy są słabe?
pb Posted December 27, 2010 Report Posted December 27, 2010 ariemo kojarzy mi się z R.E.M., a revokal z revoke - http://dictionary.cambridge.org/dictionary/british/revoke nie wiem ile grzybków wigilijnych zjadłeś żeby dojść do tych nazw w kontekście kalendarza
evolucja Posted December 27, 2010 Author Report Posted December 27, 2010 (edited) nie wiem ile grzybków wigilijnych zjadłeś żeby dojść do tych nazw w kontekście kalendarza Kurcze, chyba wciąż za mało aby dojść do takich skojarzeń W takim razie może macie jakieś[lepsze] propozycje? Ja już siedzę nad tym od dobrych dwóch tygodni... Nazwa ma być dla internetowej aplikacji - kalendarza dla firm telemarketingowych. Keywordsy: telemarketing, handlowiec, telemarketer, kalendarz, spotkanie, klient. Edited December 27, 2010 by evolucja
bradiaga Posted December 27, 2010 Report Posted December 27, 2010 (edited) Edit: odpisywałem z historii a dyskusja poszłą już naprzód - można skasować Edited December 27, 2010 by bradiaga
Recommended Posts