Jump to content

Dekoracja-Okien.pl

Guest Anubis

Recommended Posts

Posted (edited)

Coś w nowym roku ogólnie dużo zapytań :)

Koszt domeny: 12 zł.

Sprzedaż poprzez Dropped.pl: 1800 zł. - KK

Edited by Anubis
Posted (edited)
Rozumiem, iż mailing ?
Nie stosuję mailingu już od dłuższego czasu. Wg mnie to strata czasu. Edited by Anubis
Posted
Nie stosuję mailingu już od dłuższego czasu. Wg mnie to strata czasu.

Zasugerowałem się datą utworzenia.

Dość szybko KK się znalazł.

Tym większe gratulacje. ( masz "nosa" )

Posted
( masz "nosa" )

Dokładnie. Ty wiesz, ja wiem, "nos" :)

Posted
fajna kwota jak na domenę z myślnikiem :)

Tym większe gratulacje się należą ;)

Wg mnie, domeny z myślnikiem mają (zależnie od branży) większą wartość.

Posted
Wg mnie, domeny z myślnikiem mają (zależnie od branży) większą wartość.

Z moich obserwacji wynika, że rzeczywiście KK w niektórych branżach wolą domeny z myślnikiem, jednak już jeśli chodzi o użytkownikach , często o nich zapominają

Posted (edited)
Z moich obserwacji wynika, że rzeczywiście KK w niektórych branżach wolą domeny z myślnikiem, jednak już jeśli chodzi o użytkownikach , często o nich zapominają

Bardzo szczątkowy ruch bym powiedział.

Edited by Anubis
Posted
Bardzo szczątkowy ruch bym powiedział.

Mam na myśli sytuację gdy KK stawia coś na jakas-domena.pl , natomiast klienci zapominają o tym - i więcej ruchu jest na jakasdomena.pl a w przypadku Twojej domeny ciężko obserwować tendencji ruchu biorąc pod uwagę fakt że miałeś ją pół miesiąca;)

Posted (edited)
Mam na myśli sytuację gdy KK stawia coś na jakas-domena.pl , natomiast klienci zapominają o tym - i więcej ruchu jest na jakasdomena.pl a w przypadku Twojej domeny ciężko obserwować tendencji ruchu biorąc pod uwagę fakt że miałeś ją pół miesiąca;)
No kto by pomyślał! Toż to najprawdziwsza prawda i tajemnica bytu! A ja jestem debilem, który swą poprzednią wypowiedź stworzył na podstawie dwutygodniowej domeny!

Mam masę domen bez "-" gdzie wersja z "-" jest zagospodarowana. Obserwuję na nich ruch w zależności od wzrostu ruchu na domenie z "-" i nie widzę nic szczególnego. Marna opcja.

Edited by Anubis
Posted

Gratuluję.

Chyba z tego wszystkiego moje zarezerwowane ozdobyokien.pl wyciągnę z poczekalni i zarejestruję, licząc na chociaż drobny ułamek tej kwoty :)