Jump to content

CybernetycznyNóż*pl + nIDN, RadioterapiaCybernetyczna*pl

Recommended Posts

Posted (edited)

Witam,

oddaje pod Waszą wycenę pakiet domen:

CybernetycznyNóż*pl + nIDN,

RadioterapiaCybernetyczna*pl

zarejestrowane po obejrzeniu reportażu o tej nowej w Polsce metodzie leczenia nowotworów.

Z góry dzięki za opinie.

Pozdrawiam

BB

Edited by bartxx86
Posted

Topisz kasę...lepiej byś zainwestował w jakiegoś browara i spotkalibyśmy się w Tychach :)

Domeny słabe (miałeś już lepsze rejestracje, choć oczywiście nie obserwuję wszystkich Twoich wątków).

Sebastian

alpine5

Posted
Topisz kasę...lepiej byś zainwestował w jakiegoś browara i spotkalibyśmy się w Tychach ;)

Domeny słabe (miałeś już lepsze rejestracje, choć oczywiście nie obserwuję wszystkich Twoich wątków).

Sebastian

alpine5

Miałem lepsze i miewałem też gorsze ;)

Co do tego pakietu szczerze to był impuls, miałem nie rejestrować i poczekać na wypłatę hehe Poszperałem jednak trochę w necie, zobaczyłem, że za granicą to robi furorę, sprawdziłem ile mamy prywatnych klinik i pomyślałem, że u nas też da radę :P

Mówisz aż tak źle?

Co do piwka to można się spotkać, nie widzę żadnego problemu, chętnie wymienię się spostrzeżeniami z kimś bardziej doświadczonym :)

Posted (edited)
rezerwacja

Rzeczywiście i to w AM, ja swoje rejestrowałem w AZ, chyba mnie ktoś wyprzedził czyli nie tylko ja wpadłem na ten genialny pomysł po obejrzeniu wiadomości TVP :)

@monty: poprawione, usunąłem cybernóż + nIDN

PS. Jeśli osoba, która zarezerwowała dwie powyższe chciałaby nabyć do kompletu moje proszę o kontakt ;)

Edited by bartxx86
Posted

Moje początki to też były impulsy. Obecnie spadają jedna po drugiej.

Z czasem myślę wyrobisz sobie wprawę i wyczucie bo jak na "nowego" to i tak nie jest tragicznie (u mnie niestety było).

No ale dzisiaj 0zł.

Posted
Moje początki to też były impulsy. Obecnie spadają jedna po drugiej.

Z czasem myślę wyrobisz sobie wprawę i wyczucie bo jak na "nowego" to i tak nie jest tragicznie (u mnie niestety było).

No ale dzisiaj 0zł.

Myślałem, że od niedawna siedzisz w temacie domen internetowych?

Jak widać z jednej strony impulsy mogą się odbić czkawką, z drugiej zaś czasem pierwsza myśl bywa najlepsza :) ciężko to wyczuć.

PS. pod angielskim odpowiednikiem cyberknife z końcówką pl i com.pl jest już jakiś Instytut Chirurgii Cybernetycznej - strona w budowie ;)

Posted (edited)
Myślałem, że od niedawna siedzisz w temacie domen internetowych?

Jak widać z jednej strony impulsy mogą się odbić czkawką, z drugiej zaś czasem pierwsza myśl bywa najlepsza :) ciężko to wyczuć.

Tematem domen, internetem, marketingiem czy SEO interesuje się od kilku lat. Domenami na początku zajmowałem się trochę lipnie. Bez DI, aukcje na Allegro, kupowanie na Home - porażka. Nie miałem wyczucia i doświadczenia. Trochę później zacząłem czytać DI (teraz także pisać), analizować, testować i wydaje mi się że obecnie całkiem nieźle to wygląda.

PS. pod angielskim odpowiednikiem cyberknife z końcówką pl i com.pl jest już jakiś Instytut Chirurgii Cybernetycznej - strona w budowie ;)
To by Cię mogło trochę ratować jednak trochę czasu minie zanim takie określenie jak "cyber nóż" się w Polsce przyjmie.

Trzymaj i powodzenia w sprzedaży.

Edited by Anubis
Posted
Tematem domen, internetem, marketingiem czy SEO interesuje się od kilku lat. Domenami na początku zajmowałem się trochę lipnie. Bez DI, aukcje na Allegro, kupowanie na Home - porażka. Nie miałem wyczucia i doświadczenia. Trochę później zacząłem czytać DI (teraz także pisać), analizować, testować i wydaje mi się że obecnie całkiem nieźle to wygląda.

Trzymaj i powodzenia w sprzedaży.

Patrząc na Twoje ostatnie sprzedaże np. Dekoracja-Okien*pl nieźle, to mało powiedziane. Zaje****** to lepsze słowo :)

Tobie również życzę powodzenia w dalszych sprzedażach i myślę, że mi w końcu też uda się zaliczyć jakąś większą sprzedaż ;)

Pozdrawiam

BB

Posted

Nie podoba mi się określenie "cebernetyczny" to określenie jest tak troszkę stare jak świat (używane nawet przed pierwszą wojną światową )

Ciężki temat z możliwością przedłużania na dokładkę. Jednak domeny są tak zaskakujące, że możliwe jest zainteresowanie KK.