Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam

w najbliższy czwartek będę w Gdańsku, dlatego pomyślałem, że wieczorową porą warto zorganizować pogawędkę nie tylko o domenach przy piwku :)

Zapraszam w czwartek 3 lutego na godzinę 19-tą do Tawerny Sopockiej (Krzywy Domek) Link

Chętnych proszę o informację w temacie lub z wykorzystaniem PW, abym zarezerwował odpowiednią ilość miejsc.

W drodze powrotnej (piątek, sobota) zatrzymam się na popas w Malborku.

Czy ktoś z okolic mógłby polecić jakąś fajną kuchnię krzyżacką i miałby chęć towarzyszyć mi w uczcie?

Posted (edited)

Ja akurat koncze tygodniowy urlop w Sopocie. Chcialem sie spotkac z miejscowymi domainerami, ale zmogl mnie przywieziony z Wawy wirus, takze 90% czasu nie wychodzilismy z hotelu, tydzien na antybiotyku.:)

Mam nadzieje, ze Tobie sie uda.

Edited by SELES
Posted
Ja akurat koncze tygodniowy urlop w Sopocie. Chcialem sie spotkac z miejscowymi domaineremi, ale zmogl mnie przywieziony z Wawy wirus, takze 90% czasu nie wychodzilismy z hotelu, tydzien na antybiotyku.:)

Mam nadzieje, ze Tobie sie uda.

Zdrówka życzę, ostatnio w Warszawie już się martwiliśmy o Ciebie - a ty nad morzem.

Mnie się uda, jak wiesz żyję ostro ale higienicznie, dezynfekując co tydzień wirusy :)

Posted
Chcialem sie spotkac z miejscowymi domainerami, ale zmogl mnie przywieziony z Wawy wirus

z Warszawy zawsze to co najgorsze

niestety bede wtedy na drugim krancu naszego pieknego kraju