taikibansei Posted May 13, 2011 Report Posted May 13, 2011 a ta? ma sens? kontakty do korporacji w chinach, etc. co o niej myślicie?
Alex Posted May 13, 2011 Report Posted May 13, 2011 nie przeszkadza mi .info ale chrl to dla mnie gryps to nie jest skrót na tyle oczywisty aby mógł funkcjonować automatycznie kojarząca się domena dlatego mój typ to 0~reg fee
taikibansei Posted May 13, 2011 Author Report Posted May 13, 2011 (edited) CHRL jest oficjalnym skrótem Chińskiej Republiki Ludowej. jak USA, EU czy kiedyś ZSRR. Choć fakt, nie jest on przekonywujący chodzi mi raczej o kogoś, kto po prostu wie, że chiny mają taki skrót i automatycznie go wpisuje, na przykład szukając informacji dyplomatycznych, etc. liczę na to, że Chińczycy go odkupią ode mnie chrl.eu spuszczam, ale info trzymam. dzięki za odpowiedź Edited May 13, 2011 by taikibansei
entersite Posted May 13, 2011 Report Posted May 13, 2011 CHRL to skrót używany tylko w Polsce, tak samo jak ZSRR. 0 pln
Alex Posted May 13, 2011 Report Posted May 13, 2011 CHRL jest oficjalnym skrótem Chińskiej Republiki Ludowej. jak USA, EU czy kiedyś ZSRR. No USA to raczej bardziej uniwersalnie używany skrót Ale abstrahując od poprzedniego postu co gdy tak jak ZSRR,.. Chiny w wyniku ewolucji gospodarczo politycznej zrzucą komunistyczną nazwę republiki ludowej? Tak jak PRL zmienił się w RP.
taikibansei Posted May 14, 2011 Author Report Posted May 14, 2011 entersite, sprowadziłeś mnie na ziemie .
Recommended Posts