Jump to content

37 members have voted

1. 1. Która z domen jest lepsza?

• Aborygen.pl
      19
    • Mohikanin.pl
      7
    • Nie zarejestrowałbym żadnej z nich
      11

Recommended Posts

Posted

Po Selesie i Davi88, przez ostatni rok na domenie wisiał sklep internetowy z odzieżą, ale chyba coś delikatnie mówiąc nie wyszło, logo zaś można jeszcze do tej pory znaleźć w sieci (zrzut poniżej) Warto było przechwycić za 30 PLN? Co do wykorzystania skłaniam się ku opcji turystycznej z Australią w roli głównej. W porównaniu do Mohikanin.pl jest lepsza czy gorsza? Dla ułatwienia ankieta. Wszelkie głosy i wypowiedzi jak zwykle mile widziane :)

aborygenpl.jpg

Aaaa, taka ciekawostka na koniec, wersję anglojęzyczną aborygena, tj aborigine.pl ma...Frederick Schiwek (WTF? :P )

Posted

Trochę trudno je porównywać bo mogą mieć różne przeznaczenie. Chyba. że mówimy o opcji turystycznej z Australią w roli głównej - wtedy aborygen:P

Poważniej:

Wg mnie Aborygen.pl - dobra na sklep z didgeridoo :)

Mohikanin? - była książka i tyle.

Posted (edited)

Mimo, że mohikanin*pl spadła po mnie to uważam, że aborygen*pl jest lepsza. Miałeś dużo szczęścia, że nie było licytacji bo domena jest ciekawa i ma potencjał.

Edited by Pan_Grzegorz
Posted
Ja bym nie zarejestrował żadnej - może mój błąd ? ...

Pozdro

Słoń

Ja również nie zarejestrowałbym tych domen.

Ja też bym chyba nie zarejestrował ani jednej ani drugiej...

Sebastian

alpine5

Posted

Jeśli na ocenę domen ma wpłynąć fakt, że domena będzie związana z turystyką w kierunku australijskim to aborygen.pl jest bezkonkurencyjna. Mohikanie żyli przecież w Ameryce Płn. :) więc jaki związek miałby mohikanin.pl i Australia??

Posted

aborygen lepsza, o ile sam bym nie szukał tej domeny i co za tym idzie nie zarejestrował to jakbym ją zobaczył na liście spadów to pewnie z rozpędu bym zaznaczył ;-)

Posted

Jak dla mnie domena nadawałaby się na jakiś sklep z rzeczami z Australii, tylko co oprócz bumerangów i jakiś śmiesznych masek można sprzedawać?