blazej Posted May 14, 2011 Report Posted May 14, 2011 Po Selesie i Davi88, przez ostatni rok na domenie wisiał sklep internetowy z odzieżą, ale chyba coś delikatnie mówiąc nie wyszło, logo zaś można jeszcze do tej pory znaleźć w sieci (zrzut poniżej) Warto było przechwycić za 30 PLN? Co do wykorzystania skłaniam się ku opcji turystycznej z Australią w roli głównej. W porównaniu do Mohikanin.pl jest lepsza czy gorsza? Dla ułatwienia ankieta. Wszelkie głosy i wypowiedzi jak zwykle mile widziane Aaaa, taka ciekawostka na koniec, wersję anglojęzyczną aborygena, tj aborigine.pl ma...Frederick Schiwek (WTF? )
monty Posted May 14, 2011 Report Posted May 14, 2011 Trochę trudno je porównywać bo mogą mieć różne przeznaczenie. Chyba. że mówimy o opcji turystycznej z Australią w roli głównej - wtedy aborygen:P Poważniej: Wg mnie Aborygen.pl - dobra na sklep z didgeridoo Mohikanin? - była książka i tyle.
Pan_Grzegorz Posted May 14, 2011 Report Posted May 14, 2011 (edited) Mimo, że mohikanin*pl spadła po mnie to uważam, że aborygen*pl jest lepsza. Miałeś dużo szczęścia, że nie było licytacji bo domena jest ciekawa i ma potencjał. Edited May 14, 2011 by Pan_Grzegorz
czwagier Posted May 14, 2011 Report Posted May 14, 2011 Mi bardziej podoba się Mohikanin. Mam dla Ciebie do kolekcji afroamerykanin*pl
slon83 Posted May 14, 2011 Report Posted May 14, 2011 Ja bym nie zarejestrował żadnej - może mój błąd ? ... Pozdro Słoń
blazej Posted May 15, 2011 Author Report Posted May 15, 2011 Jak na razie można powiedzieć, że wyniki idą "webwweb"
coolos Posted May 15, 2011 Report Posted May 15, 2011 aborygen lepsze niż mohikanin, z tym że ja nie zarejestrowałbym żadnej z nich.
alpine5 Posted May 15, 2011 Report Posted May 15, 2011 Ja bym nie zarejestrował żadnej - może mój błąd ? ... Pozdro Słoń Ja również nie zarejestrowałbym tych domen. Ja też bym chyba nie zarejestrował ani jednej ani drugiej... Sebastian alpine5
Sir_Elwood Posted May 15, 2011 Report Posted May 15, 2011 Jeśli na ocenę domen ma wpłynąć fakt, że domena będzie związana z turystyką w kierunku australijskim to aborygen.pl jest bezkonkurencyjna. Mohikanie żyli przecież w Ameryce Płn. więc jaki związek miałby mohikanin.pl i Australia??
degone Posted May 15, 2011 Report Posted May 15, 2011 aborygen lepsza, o ile sam bym nie szukał tej domeny i co za tym idzie nie zarejestrował to jakbym ją zobaczył na liście spadów to pewnie z rozpędu bym zaznaczył ;-)
Alex Posted May 15, 2011 Report Posted May 15, 2011 (edited) Aborygen to nie tylko Australia. To także nazwa rdzennych mieszkańców rożnych regionów. http://pl.m.wikipedia.org/wiki/Aborygeni Osobiście bym nie kupił, co nie oznacza że nazwa nie nadaje się na jakiś projekt turystyczny, czy nazwę klubu. Edited May 15, 2011 by Alex
coolos Posted May 15, 2011 Report Posted May 15, 2011 Jak dla mnie domena nadawałaby się na jakiś sklep z rzeczami z Australii, tylko co oprócz bumerangów i jakiś śmiesznych masek można sprzedawać?
blazej Posted May 16, 2011 Author Report Posted May 16, 2011 Dzięki za wszystkie wypowiedzi, wolą ludu i moją także Mohikanin.pl trafi niebawem na licytację na forum di.pl
kwalejko Posted May 16, 2011 Report Posted May 16, 2011 aborygen.pl - lepsza (według mnie) - możliwe że bym zarejestrował :-)
Recommended Posts