Jump to content

Recommended Posts

Posted

Wiem ze z myslnikiem i do tego jeszcze info, ale i tak mi sie podoba. Pewnie uzyje ja pod jakis wlasny projekt bo zbyt wiele raczej za nia nie dostane, ale jednak chcialbym poznac Wasze opinie.

Posted (edited)
sądząc z włąsnego doświadczenia od 200 do 600 pln max

Uważam podobnie.

Przy czym już 200 zł będzie dużym sukcesem :(

"Problemem" nie jest rozszerzenie ale brak polskich znaków do kompletu [chyba, że masz idn-a] i myślnik. Myślnik w języku polskim ukazuje równoznaczność. Tutaj, wybitnie nie pasuje [nawet jeśli ktoś powie, że z myślnikiem "lepiej się pozycjonuje" - może tak ktoś powie bo ja na pozycjonowaniu się nie znam].

To nie jest fraza typu "Bielsko - Biała" :lol:

#kibic.eu

Edited by yarowa
Posted

piłka-nożna.info wolna.

gdyby nie było tego myślnika to taki komplet pasowałby idealnie na serwis o piłce.

No ale jest więc wyceniłbym na nie więcej niż koledzy powyżej.

Jeżeli chcesz stawia serwis to zawsze możesz zarejestrować piłkanożna.info (jest wolna) i ewentualnie odkupić nonIDNa - pilkanozna.info

To byłby o wiele lepszy komplet.

Posted

Dzieki za wszystkie podpowiedzi. Zarejestrowalem rowniez IDNa z myslnikiem i bez. Co do odkupienia nonIDNa to calkiem niezly pomysl, pytanie tylko ile wlasciciel sobie zazyczy.. bo nie jest to moj priorytet i raczej nie bedzie wiec duzo bym nie dal. Tak naprawde to rejestruje wiekszosc moich domen info wylacznie po to zeby zalapac sie na darmowa prywatna rejestracje w GoDaddy i traktuje je raczej jako bonus, czyli bez wiekszych oczekiwan. Ot, poprostu sa :)