Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Witam. Nigdy jeszcze nie sprzedałem żadnej domeny, ale też nigdy wcześniej mnie to nie interesowało. Jednak jakiś rok temu zdecydowałem się, że zaistnieję w sieci. Nie wiedziałem jednak z czym ruszyć więc rejestrowałem coraz to kolejne domeny aż się ich trochę nazbierało. Nie znam się niestety na domenach i rejestrowałem takie jakie mi w danym czasie dyktował obecnie chwilowy pomysł na serwis www. I tutaj właśnie chciałbym prosić o opinię co do tych moich nieszczęsnych domen, wszystkich ich nie potrzebuje, ale może któraś byłaby coś warta?

Oto lista:

interaktor.pl

kapsle.net

blowi.pl

memetor.pl

neuroshock.ocm

neuroshock.pl

neuros.pl

neurobox.pl

neurocybernetyka.pl

neurokomputery.pl

neuroweb.pl

[edit] byłbym pominął: neuroid.org

Jest tu Waszym zdaniem coś godnego uwagi czy nie warto żadnej z tych domen trzymać(opłacać)/wystawić na sprzedaż (gdziekolwiek gdzie?)?

Edited by celtrun
Posted (edited)

Kapsle chyba mało wartościowe. Rzuciłem okiem na końcówki .com i nie wiem czy to że neuroweb.com została wystawiona za 30 tysięcy dolarów powinno mi zasugerować żeby neuroweb.pl nie zmarnotrawić?

W sumie to neuroid też ma znaczenie ale w angielskim:

? przymiotnik: przypominający nerw (kat.: medycyna)

W sumie ceny domen mogą być sztucznie zawyżane i to że ktośwystawił neuroweb.com za 30000$ nie znaczy jeszcze, że neuroweb.pl będzie warta cokolwiek.

Edited by celtrun