Jump to content

Recommended Posts

Posted

szybko coolos:)

: DOMAIN NAME: hipsters.pl

registrant type: individual

nameservers: ns2.dropped.pl. [212.91.7.33]

ns1.dropped.pl. [212.91.6.33]

created: 2011.05.16 20:20:30

last modified: 2011.05.16 20:20:30

Posted

Zdecydowanie radzę teraz sprzedać, gdyż moda zmienną bywa i nie wiadomo, kiedy hipsterzy przestaną być cool.

A tak na poważnie to niskie XXXX to wg mnie dobra kwota. Wybadałeś klientów?

Posted

Ja również bym sprzedał, ale z drugiej strony skoro średnio co 2 tygodnie masz zapytania, zastanawiasz się czy niskie xxxx to nie za mało, a dodatkowo nie masz ciśnienia na hajs to może warto się wstrzymać... Kwestia indywidualnego podejścia do tematu. Ja bym sprzedał. Powodzenia :lol:

Posted
Ja również bym sprzedał, ale z drugiej strony skoro średnio co 2 tygodnie masz zapytania, zastanawiasz się czy niskie xxxx to nie za mało, a dodatkowo nie masz ciśnienia na hajs to może warto się wstrzymać... Kwestia indywidualnego podejścia do tematu. Ja bym sprzedał. Powodzenia :lol:

Jestem podobnego zdania...

Sebastian

alpine5

Guest Anubis
Posted

Hipsterzy wyginą szybciej niż emo. To tylko chwilowe przejęcie terminu w jego bazowym znaczeniu.

Obecnie coraz więcej osób używa słowa "hipster" jako obraźliwego w stosunku do osoby mającej "wyszukany" styl bycia i ubiór.

Wg mnie domena warta swojego niskiego XXXX i za tyle też powinna zostać sprzedana póki.

• 2 months later...