polishprince Posted May 17, 2011 Report Posted May 17, 2011 Gratulacje! Fajna domenka nie dało rady trochę więcej bo potencjał ma niezły?!
megalgal Posted May 17, 2011 Report Posted May 17, 2011 gratuluje, choc spodziewałbym sie wyzszej kwoty
Icebreaker Posted May 17, 2011 Report Posted May 17, 2011 skromniutka kwota jednak jeśli jest zadowolenie z niej - to najważniejsze
Luke Posted May 17, 2011 Report Posted May 17, 2011 Multilingua.pl 301 euro (Sedo) Może podaj kwotę w złotówkach, to nie będzie marudzenia, że tanio
Guest Posted May 17, 2011 Report Posted May 17, 2011 rzeczywiscie wydaje sie, ze mogloby byc wiecej - domena byla caly czas na sedo ? moze gdyby wisiala na dropped poszlaby drozej ? ( bylaby bardziej "widoczna" - kk czesto biora sedo za jakies beznadziejne strony = domena nie na sprzedaz )
koper Posted May 17, 2011 Report Posted May 17, 2011 Może nie wysoka, ale całkiem solidna cena. Gratulacje!
andrasz Posted May 17, 2011 Report Posted May 17, 2011 gratuluje, choc spodziewałbym sie wyzszej kwoty Też tak myślę. Zapewne tak jak większość osób widząc nazwę domeny w temacie, staram się odgadnąć kwotę. Tutaj najpierw pomyśłałem o okolicach 2-3k, potem stwierdziłem, że chyba zbyt ostrożnie i kwota będzie większa. Oczywiście łatwo jest oceniać z zewnątrz A ostateczna kwota - jak wiadomo - zależy od wielu czynników obiektywnych i subiektywnych.
promedica Posted May 17, 2011 Author Report Posted May 17, 2011 (edited) rzeczywiscie wydaje sie, ze mogloby byc wiecej - domena byla caly czas na sedo ? moze gdyby wisiala na dropped poszlaby drozej ? ( bylaby bardziej "widoczna" - kk czesto biora sedo za jakies beznadziejne strony = domena nie na sprzedaz ) Akurat na brak chętnych to nie można było narzekać, tyle tylko że oferowali do 300zł. Domenę kupiłem w marcu br. więc uznałem że lepiej szybko sprzedać ja z zyskiem ok. 1000zł niż w nieskończoność czekać na lepszego KK i dostawać oferty na poziomie dolnego XXX zł. Jakoś nie mam przekonania do duszenia domen w portfolio, kilka razy boleśnie się przejechałem np: miałem zdecydowanego klienta na zakup domeny pustystadion.pl za bodajże 3,5k w tym samym czasie trafiły się 2 wyższe oferty zacząłem negocjacje które się urwały i domena do dziś w moim portfolio. Edited May 17, 2011 by promedica
SELES Posted May 17, 2011 Report Posted May 17, 2011 [...]Jakoś nie mam przekonania do duszenia domen w portfolio, kilka razy boleśnie się przejechałem [...] Ryzyko "zawodowe". Ja bym jednak poczekał dłużej w przypadku tej domeny.
promedica Posted May 17, 2011 Author Report Posted May 17, 2011 (edited) Ja bym jednak poczekał dłużej w przypadku tej domeny. Pewno masz rację, sądząc po sprzedażach O jeszcze chwilę temu była wolna multilanguage.pl Edited May 17, 2011 by promedica
andrasz Posted May 17, 2011 Report Posted May 17, 2011 kilka razy boleśnie się przejechałem np: miałem zdecydowanego klienta na zakup domeny pustystadion.pl za bodajże 3,5k w tym samym czasie trafiły się 2 wyższe oferty zacząłem negocjacje które się urwały i domena do dziś w moim portfolio. To niestety cały "urok" domen. Myślę, że każdy z nas cos takiego przeżył Dlatego napisałem wyżej, że łatwo jest oceniać z zewnątrz.
maike777 Posted May 17, 2011 Report Posted May 17, 2011 gratulacje! tez czekam na swoja pierwsza sprzedaz
alpine5 Posted May 17, 2011 Report Posted May 17, 2011 Gratulacje!Fajna domenka nie dało rady trochę więcej bo potencjał ma niezły?! Ja równiez gratuluję i podzielam zdanie, że domena warta trochę więcej (co nie oznacza, że sam nie sprzedał bym takiej za te 300 euro, bo raczej bym sprzedał, niż miał czekać niewiadomo jak długo na lepszą ofertę). Sebastian alpine5
lewho85 Posted May 17, 2011 Report Posted May 17, 2011 Cena nie jest zła, ale też mam wrażenie, że można było więcej wyciągnąć. Tak czy inaczej, gratuluję!
Cichy Posted May 17, 2011 Report Posted May 17, 2011 Ja też bym pewnie sprzedał za powyższą kwotę, szybko zgarnął zysk i zainwestował w kolejne domeny. Dlatego gratuluję sprzedaży
Cockney Posted May 18, 2011 Report Posted May 18, 2011 Więcej bym nie dał, więc też gratuluję sprzedaży. Tym bardziej, że zaakceptowana oferta była moją ostateczną
promedica Posted May 18, 2011 Author Report Posted May 18, 2011 (edited) Akurat na brak chętnych to nie można było narzekać, tyle tylko że oferowali do 300zł. Edyta: była jeszcze jedna oferta 1000zł ale mail z propozycja zakupu był jedynym kontaktem z oferentem a w sumie miałem przyjąć ofertę, zapytałem czy może być przez Escrow czy też potrzebuje polską FV ale zamilkł Dzięki Cockney za transakcję Edited May 18, 2011 by promedica
Recommended Posts