Jump to content

Recommended Posts

Posted

Wiem, że niedawno był poruszany temat tej domeny w tym dziale, wiem również że mógłbym się podłączyć pod poprzedni temat, ale w związku z zaistniałą sytuacją - od dzisiaj w moim posiadaniu jest również domena gaz-LPG*pl, chciałbym się dowiedzieć, co myślicie o takim komplecie.

Proszę o opinie, swego czasu miałem lichą ofertę na pierwszą z domen (gazLPG*pl), jednak ją odrzuciłem, gdyż widzę w niej spory potencjał. Czy aby przypadkiem nie przesadzam z tą swoją wiarę w taki oto komplet?

Pozdrawiam,

AS

Posted
Stacja gazowa miała by otworzyć sprzedaż online gazu? :) Zastanówmy się nad jej dochodowym wykorzystaniem przez potencjalnego nabywce.

Domena raczej pod stronę internetową zakładu montującego instalacje gazowe.

Posted
Stacja gazowa miała by otworzyć sprzedaż online gazu? :) Zastanówmy się nad jej dochodowym wykorzystaniem przez potencjalnego nabywce.

Właśnie, jak na razie ciężko mi znaleźć jej przeznaczenie komercyjne...

Ale domena ciekawa i być może warta kilka xxxx

Posted

Dziękuje za dotychczasowe wypowiedzi i... proszę o jeszcze.

Co do rodzaju klienta, to zapewne byłby to zakład montujący gazlpg, a może producent takowego sprzętu. Pozostaje jedynie czekać, na sensowną ofertę.

Posted

świetna domena dla hurtowych dostawców gazu lpg i dla nich ta domena powinna być extra, pytanie tylko kiedy ten rynek dostrzeże jej wartość