Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Moim zdaniem dla sprzedawcy.

I pytanie - gdzie znalazłeś KK, bo chyba nie na ustawce? :)

Edit:

A może jakiś domainer ją od Ciebie kupił a propos tego wątku:

<a href="http://www.di.pl/index.php?s=&showtopic=68392&view=findpost&p=420691" target="_blank">http://www.di.pl/index.php?s=&showtopi...st&p=420691</a>

;)

Edited by bartxx86
Posted
ciekawa sprzedaz, stawiałbym raczej na 140 ;)

albo nawet i 14

no ale jeśli tam beda opisywane najlepsze ustawki z aukcji domen to rozumiem tą cene :)

gratuluje sprzedawcy

Posted (edited)
Zdecydowanie gratulacje dla byłego właściciela!

Jeśli nie mówisz z przekąsem to stwierdzam że jest tu ktoś kto zna nie tylko rynek domen internetowych ale i obraca się w Światku hazardowym. ;)

Może dopowiem że zdaje się iż istnieje coś w stylu czarnego rynku domen internetowych (jak dumnie brzmi ;)) na który z całą pewnością składają się domeny gamblingowe. Transakcje domen hazardowych za sporo większe pieniądze są codziennością, choć bardzo mało się o tym mówi (a googlowałem na prawdę sporo godzin). Cóż zresztą dziwnego skoro nikt nie chce być z tym 'brudnym' interesem utożsamiany. :) Za +/- miesiąc w życie wchodzi nowa ustawa hazardowa. Myślę że dokona się w tym zakresie pewnego typu 'rewolucja w biały dzień', bo jak już wspominałem takie domeny są sprzedawane, lecz po cichu.

Dodam coś jeszcze później, chyba że któryś z wytrawnych domainerów mnie uprzedzi. ;)

Edited by administrator
Posted

Ciekawe czy nowego abonenta odwiedziła już ABW, wszak taka domena to nawoływanie do popełnienia przestępstwa a rudy volksdeutsch na pierwszym miejscu stawia wyeliminowanie sprawców przestępstw, których nie popełnili jego kolesie bo nie lubi gdy kolegom ktoś robi konkurencję :)

Gratulacje dla sprzedającego

Posted
wygląda, że domena została zarejestrowana 3 dni temu i już sprzedaż + przedłużenie?:) gratulacje, napisz coś więcej skąd tacy klienci:)

Może to najlepsza ustawka?? ;)

Posted

Swieży: dokładnie, to co miałem dopowiedzieć. :)

Również dołączam się do gratek. Ja natomiast jestem szczęśliwym nabywcą, bądź co bądź w roli klienta - nie domainera. ;)