yarowa Posted May 22, 2011 Report Posted May 22, 2011 bydgosz.cz, ile Myślałem, że to żart Nie. Nic nie warta.
blazej Posted May 22, 2011 Report Posted May 22, 2011 Radziłbym uważnie poczytać forum, by w przyszłości nie rejestrować takich potworków
MartinessPL Posted May 22, 2011 Author Report Posted May 22, 2011 uff... nie rejestrowałem, domena należy do znajomego, który dość mocno nią się podnieca... więc postanowiłem się dowiedzieć jak to wygląda.
Jarek17 Posted May 22, 2011 Report Posted May 22, 2011 Istnieje już koszal.in, może być i bydgosz.cz. Chociaż mi się takie domain hacki nie podobają.
blazej Posted May 22, 2011 Report Posted May 22, 2011 uff... nie rejestrowałem, domena należy do znajomego, który dość mocno nią się podnieca... więc postanowiłem się dowiedzieć jak to wygląda. To w takim razie łamiesz regulamin forum, bo do wyceny można dawać wyłącznie swoje domeny. Procenty karne prawie pewne
MartinessPL Posted May 22, 2011 Author Report Posted May 22, 2011 a jak za zgoda wlasciciela? powiedzial ze moge sie rozeznac co i jak / oferował %
MartinessPL Posted May 22, 2011 Author Report Posted May 22, 2011 a czy mogę prosić o opinię odnośnie paru moich domen. na co tutaj moge sie napalic, co ciekawego, co cos wartego? dopraw.pl odsiew.pl chojami.pl cofane.pl kadencji.pl kolegia.pl kolejni.pl lokajem.pl akcjom.pl golnij.pl hockei.pl godni.pl abc-24.pl gaci.pl ojka.pl olei.pl
yarowa Posted May 22, 2011 Report Posted May 22, 2011 (edited) a czy mogę prosić o opinię odnośnie paru moich domen. na co tutaj moge sie napalic, co ciekawego, co cos wartego? dopraw.pl odsiew.pl chojami.pl cofane.pl kadencji.pl kolegia.pl kolejni.pl lokajem.pl akcjom.pl golnij.pl hockei.pl godni.pl abc-24.pl gaci.pl ojka.pl olei.pl To nie są Twoje domeny. Domeny są zarezerwowane a abc-24.pl dostępna do rejestracji. Myślę, że dalej przeginasz zamiast zgodnie z sugestią Blazeja przestudiować Regulamin. Edited May 22, 2011 by yarowa
MartinessPL Posted May 22, 2011 Author Report Posted May 22, 2011 opłatę zrobiłem przelewem normalnym więc jutro pewnie dopiero dojdzie
yarowa Posted May 22, 2011 Report Posted May 22, 2011 opłatę zrobiłem przelewem normalnym więc jutro pewnie dopiero dojdzie Naprawdę nikogo to tutaj nie interesuje.
Recommended Posts