Jump to content

zmiana dns domen .de w dropped

Recommended Posts

Posted

witam,

Nie mogę zmienić dnsów w dropped domeny .de

chcę zmienić na ns1.netart.pl i ns2.netart.pl

w Nazwie dodałem prawidłowo domenę w panelu, tak mi powiedział konsultant.

Jak chcę zmienić w dropped pojawia się "Nie można wykonać takiej operacji"

pozdrawiam

Posted
witam,

Nie mogę zmienić dnsów w dropped domeny .de

chcę zmienić na ns1.netart.pl i ns2.netart.pl

w Nazwie dodałem prawidłowo domenę w panelu, tak mi powiedział konsultant.

Jak chcę zmienić w dropped pojawia się "Nie można wykonać takiej operacji"

pozdrawiam

Nazwa wpisuje domenę na 3 a nie na 2 serwerach DNS i jeżeli domena jest w nazwie wpisana to musisz wpisać w domenie 3 serwery DNS. Dropped powinien Ci to wyjaśnić.

Posted
Nazwa wpisuje domenę na 3 a nie na 2 serwerach DNS i jeżeli domena jest w nazwie wpisana to musisz wpisać w domenie 3 serwery DNS
Nieprawda.

Wygląda na to, że w tej chwile nie można zmienić serwery dns dla domem .de w dropped - spróbowałbym kilka godzin później - do tej porze nie miałem problemy z tym w dropped.

Posted
Nieprawda.

Wygląda na to, że w tej chwile nie można zmienić serwery dns dla domem .de w dropped - spróbowałbym kilka godzin później - do tej porze nie miałem problemy z tym w dropped.

Co jest nieprawdą?

Jeżeli domena .de jest wpisana prawidłowo na 3 serwerach DNS, to wszystkie 3 musisz wpisać w domenie, jeżeli na 4 to wszystkie 4 musisz wpisać w domenie .itd

Tu masz stronę do sprawdzania poprawności wpisów domen .de na serwerach DNS: http://www.denic.de/hintergrund/nast.html

Posted
Co jest nieprawdą?

Jeżeli domena .de jest wpisana prawidłowo na 3 serwerach DNS, to wszystkie 3 musisz wpisać w domenie, jeżeli na 4 to wszystkie 4 musisz wpisać w domenie .itd

Tu masz stronę do sprawdzania poprawności wpisów domen .de na serwerach DNS: http://www.denic.de/hintergrund/nast.html

problem w tym, że w dropped w momencie gdy chcesz wejść zakładke aby zmienić dnsy, to już pojawia się "Nie można wykonać operacji"