Jump to content

Recommended Posts

Posted
Ta jest zagospodarowana:)Link

Raczej zaparkowana we własnym zakresie. Jakiś sposób zagospodarowania to to jest ale wskazuje raczej na zaplecze seo i groszowe zarobki z adsense.

Posted (edited)

Tanie materiały eksploatacyjne, budowlane, biurowe itd. Mnie tanie materiały kojarzą się przede wszystkim z materiałami budowlanymi i zresztą domena chyba wcześniej należała do składu budowlanego, więc ludzie z branży widzieli w tej domenie coś ciekawego.

Remont czy też budowa domu to ogromny wydatek, więc tanie materiały mogą być skutecznym wabikiem, co przekłada się na ilość klientów. Tak przekonany właściciel składu budowlanego, może być zainteresowany odkupieniem domeny, jedna nie spodziewaj się kokosów kiedy to Ty robisz pierwszy krok - w takiej sytuacji kilka stówek to dobry zarobek.

Edited by domainer
Posted
Tanie materiały eksploatacyjne, budowlane, biurowe itd. Mnie tanie materiały kojarzą się przede wszystkim z materiałami budowlanymi i zresztą domena chyba wcześniej należała do składu budowlanego, więc ludzie z branży widzieli w tej domenie coś ciekawego.

Remont czy też budowa domu to ogromny wydatek, więc tanie materiały mogą być skutecznym wabikiem, co przekłada się na ilość klientów. Tak przekonany właściciel składu budowlanego, może być zainteresowany odkupieniem domeny, jedna nie spodziewaj się kokosów kiedy to Ty robisz pierwszy krok - w takiej sytuacji kilka stówek to dobry zarobek.

Bardzo fajny komentarz - podparty przykładami i uzasadniony :)

Wcale nie liczę na jakieś wielkie zarobki. Tyko komentarze - nic nie warta, zero itd jakoś do mnie nie przemawiają do końca.

Co prawda zaczynam dopiero przygodę z domenami i wciąga mnie to coraz bardziej ;) - jednak widzę, że czasami sprzedają się domeny, które nawet nie wiem co znaczą i czy wogóle wystpują w słowniku ;)

Ja uważam, że ta domena może mieć zastosowanie - a ten komentarz utwierdza mnie w przekonaniu, że nie wyrzucam pieniędzy w błoto czego bardzo nie lubię :ph34r:

Czas pokaże...

Pozdrawiam

Sir