Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam

Posiadam domeny internetowe następujące:

www.taniekredyty.org

www.centrumkredytowe.net

www.wmordejeza.com.pl

Ile za nie mozna dostać kasy na rynku wtórnym? Pod tymi domenami miałem serwisy internetowe których juz nie mam.

pozdrawiam

Posted
czemu tak słabo? Można prosić o wyjaśnienie?

Wyjaśnienie czego?

Jedyna w miarę sensowna to CentrumKredytowe.net

Za tą możesz dostać jak się postarasz nawet do średniego x xxx

Posted
czemu tak słabo? Można prosić o wyjaśnienie?

A ile one są warte dla Ciebie?

Podaj cenę.

Kupię je od Ciebie za te ceny doliczę do nich xx zł a Ty je odkupisz. Bo xx zł to niewielka różnica....

Posted (edited)
A ile one są warte dla Ciebie?

Podaj cenę.

Kupię je od Ciebie za te ceny doliczę do nich xx zł a Ty je odkupisz. Bo xx zł to niewielka różnica....

Według mnie 100 zł są warte. Nowy właściciel może je pozycjonować i zarobić na nich dużo więcej.

A zresztą na wycenach domen się gówno znam.

Edited by fajnecyckicom
Posted (edited)
warto postawić minisite i pozycjonować excl.gif

Jeśli ma kilka(naście/dziesiąt) tys zł na pozycjonowanie to na pewno warto, inaczej wartość domeny to kilkadziesiąt zł jako domena pod zaplecze.

Edited by JavStart
Posted

Coś na wakacje się złego dzieje - wmordejeza.com.pl to dobry przykład utopionych kilku zł. .org to też lipa, natomiast z .net coś ewentualnie może być - jakieś niskie XXX przy dobrych wiatrach :)

Posted

Jeśli dopiero zaczynasz, to unikaj globalnych końcówek, a kasę inwestuj w .pl - wtedy masz szansę na zarobek. Globalne zostaw sobie na deser, kiedy już będziesz mocniejszy w temacie.

A to ile możesz dostać za domeny, zależy od zainteresowanego klienta, odrobiny szczęścia i Twoich umiejętności sprzedaży.