Jump to content

Recommended Posts

Posted
Z palca? Mi się podoba, myślę że warto czekać na KK - prędzej czy później się pojawi, na pewno niskie XXXX da się wyciągnąć.

Z palca ? Jesli masz na mysli ze z glowy to owszem :) Na poczatku mialy byc grimuary ale po sprawdzanieu w googleadwords okazalo sie ze sam grimuar jest bardziej popularnym slowem. Dziekuje za opinie.

Posted
Z palca ? Jesli masz na mysli ze z glowy to owszem :) Na poczatku mialy byc grimuary ale po sprawdzanieu w googleadwords okazalo sie ze sam grimuar jest bardziej popularnym slowem. Dziekuje za opinie.

daj na razie jako przekierowanie tym studentom z klubu

• 2 weeks later...
Posted
warto czekać na KK - prędzej czy później się pojawi, na pewno niskie XXXX da się wyciągnąć.

Panowie, jaki potencjał widzicie w tej domenie, poza wymienionym klubem studenckim? Magia? Wróżby? Kurczę, jakoś nie mogę jej ogarnąć :lol:

Posted
Panowie, jaki potencjał widzicie w tej domenie, poza wymienionym klubem studenckim? Magia? Wróżby? Kurczę, jakoś nie mogę jej ogarnąć :)

Hmm, podczas rejestracji myslalem rowniez o ksiegarni, antykwariacie, ewentualnie antykach, portalu poswieconym fantastyce, grach rpg, lub sklepie z takimi grami-artykulami.

Posted
Hmm, podczas rejestracji myslalem rowniez o ksiegarni, antykwariacie, ewentualnie antykach, portalu poswieconym fantastyce, grach rpg, lub sklepie z takimi grami-artykulami.

Podbijam, chetnie uslysze kolejne uwagi.