Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam

Chciałbym poznać waszą opinie dotyczącą poniższych domen, które warto zostawić a które odrzucić, a może znajdzie się tutaj ktoś zainteresowany kupnem.

googleebook.pl, dlaformy.pl, quotel.pl, pieluchadlamalucha.pl, fotobaterie.pl, eszyldy.pl, ekufel.pl, ekufer.pl, ekoholik.pl, ecorodzina.pl, baneryiszyldy.pl, dlarynku.pl, epopulacja.pl, szyldyibanery.pl, ipopulacja.pl, dlaelity.pl, dlahecy.pl, dlakomputera.pl, dlaochrony.pl, dlaozdoby.pl, dlaprzyjaciela.pl, dlarelaksu.com, dlasmaku.pl, dlauciechy.pl, dotacjanapompy.pl, dotacjenasolar.pl, miastadlaciebie.pl, miastadlamnie.pl, domowaenergia.pl, bizneszagranica.pl

za wszystkie opnie dziękuję

pozdrawiam

Posted

W 2008 r, na początku mojej przygody z domenami zarejestrowałem sporo ponad 100 domen typu "doxxxxx.pl, jedna zmieniła właściciela, pozostałe słusznie spadły w niebyt. To była kosztowna lekcja. Myślę, że Twoje domeny "dlaxxxx.pl" czeka podobny los.

A tak bardziej szczegółowo:

- niektóre (dlaformy, dlaprzyjaciela, dlaelity) nawet brzmią fajnie, ale znalezienie dla nich KK za więcej niż xx graniczy z cudem, no chyba, że na własne projekty,

- niektóre (dlakomputera, dlaozdoby) są w ogóle dyskusyjne gramatycznie, to już "dokomputera", czy "doozdoby" brzmią lepiej,

- trzyczłonowe (baneryiszyldy, pieluchadlamalucha) zero absolutne,

- googleebok to ewidentny TM i urodzi tylko kłopoty,

- z tego wszystkiego tylko ewentualnie "eszyldy.pl" coś sobą reprezentuje, ale sam bym się zastanawiał, czy ją rejestrować.