Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
Znów jestem zmuszony prosić Was o pomoc w wycenie domeny. :D Pytającym o cenę jest kancelaria prawna, a moje wątpliwości co do wartości dotyczą domeny:

corporate*pl

5k zaproponuj, domena ładna, opcja ?

Edited by whiskyananas
Posted (edited)
5k zaproponuj, domena ładna, opcja ?

tak, domena wpadła mi z opcji, ale już dawno :D

Szczerze mówiąc to nie znam na tyle specyfiki języka angielskiego, żeby poprawnie przetłumaczyć samo słowo corporate, z którym najczęściej spotykałem się w różnych zestawieniach: corporate identity, corporate law, corporate finance. Będę wdzięczny jeżeli ktoś na co dzień obcujący z j. angielskim wypowie się co do atrakcyjności słowa corporate dla potencjalnego kk. Czy aby słowo corporate nie nabiera sensu dopiero w zestawieniu z innym wyrazem, pełniąc jedynie rolę przymiotnika?

Edited by Pan_Grzegorz
Posted

Szczerze mówiąc to nie znam na tyle specyfiki języka angielskiego, żeby poprawnie przetłumaczyć samo słowo corporate, z którym najczęściej spotykałem się w różnych zestawieniach: corporate identity, corporate law, corporate finance. Będę wdzięczny jeżeli ktoś na co dzień obcujący z j. anielskim wypowie się co do atrakcyjności słowa corporate dla potencjalnego kk.

dokładnie, o pierwszym pomyślałem

Posted

No nie tak dawno jak na początku roku. W ogóle zauważyłem, że sporo ciekawych opcji Ci się realizuje tylko się nie chwalisz w "zrealizowane opcje" - może powinieneś zagrać w Totka. :D

Też pomyślałem o kwocie 5 tys. zł. :D

Posted (edited)
No nie tak dawno jak na początku roku. W ogóle zauważyłem, że sporo ciekawych opcji Ci się realizuje tylko się nie chwalisz w "zrealizowane opcje" - może powinieneś zagrać w Totka. :D

gdyby porównywać zrealizowane opcje do gry w dużego lotka to można powiedzieć, że zbieram same trójki, a znam takiego jednego co trafił szóstkę i zgarnął domenę energetyka*pl :D

# chybiłtrafił.pl

Edited by Pan_Grzegorz
Posted (edited)
znam takiego jednego co trafił szóstkę i zgarnął domenę energetyka*pl :D

Tyle, że ta sama osoba skreśliła co najmniej kilkadziesiąt kuponów, żeby trafić taką domenę, a z pozostałych nie było nawet tych trójek, trafiło się w sumie jak ślepej kurze ziarno. :D

Edited by thomaso