Jump to content

Frankfurterki*eu, Uczniowie*eu, Nabial*eu, Smietana*eu, Landrynki*eu, Papryka*eu, Pieprz*eu, Dzemy*eu

Recommended Posts

Posted

Zarzekałem się co prawda nie raz, że nie zarejestruję już nigdy żadnej domeny *eu, ale jako, że nie zapłaciłem za poniższe ani złotówki, to pomyślałem, że może warto (?).

Co o nich myślicie ? Pomogą mi wyjść z dołka finansowego (po ich ewentualnej sprzedaży) ? :)

Frankfurterki*eu,

Uczniowie*eu,

Nabial*eu,

Smietana*eu,

Landrynki*eu,

Papryka*eu,

Pieprz*eu,

Dzemy*eu

Sebastian

alpine5

Posted

Po takim zestawie poczułem się bardzoooo głodny :)

Co do domen to nie wiem jak za bardzo je wykorzystać...

gdzieś czytałem ,że jakiś chlop sprzedaje olbrzymie ilości miodu przez internet...może to jest sposób na Twoje domeny.... ;)

Posted
Po takim zestawie poczułem się bardzoooo głodny :)

Co do domen to nie wiem jak za bardzo je wykorzystać...

gdzieś czytałem ,że jakiś chlop sprzedaje olbrzymie ilości miodu przez internet...może to jest sposób na Twoje domeny.... ;)

Pytanie tylko, czy chłopu potrzebne te domeny ;)

Wg może być problem z zagospodarowaniem tych domen - ale życzę powodzenia :P

SirCzako

Posted
Zarzekałem się co prawda nie raz, że nie zarejestruję już nigdy żadnej domeny *eu, ale jako, że nie zapłaciłem za poniższe ani złotówki, to pomyślałem, że może warto (?).

Co o nich myślicie ? Pomogą mi wyjść z dołka finansowego (po ich ewentualnej sprzedaży) ? :)

Frankfurterki*eu,

Uczniowie*eu,

Nabial*eu,

Smietana*eu,

Landrynki*eu,

Papryka*eu,

Pieprz*eu,

Dzemy*eu

Sebastian

alpine5

Ja osobiscie gustuje w .com-ach i .pl-kach

wiec .eu z definicji mi sie nie podobaja

i nie potrafie ich wycenic..tym bardziej jak widze sie jak zmagasz sie czesto

by sprzedac domeny za niskie xx

ale jak juz to nabial najlepsza

a tak przy okazji mozna zarejestrowac domene za darmo, bez "haczyka"?

Posted

"Żołądek to nie... San Francisco" - tak mi się skojarzyło :)

Pewnie rejestracje w promocji, więc coś do przodu będziesz, ale niewiele.

Posted

Dziękuję za dotychczasowe wypowiedzi, jeśli ma ktoś ochotę, to proszę o jeszcze.

Dorzucam jeszcze jedną do wyceny, a mianowicie WydrukiWielkoformatowe*eu

Sebastian

alpine5

Posted (edited)

Generalnie muszę przyznać, że lubię Cię Sebastian ale czy znasz taki dowcip z puentą: "Nie masz szczęścia do ludzi" ?

Wierzę, że tak;) i parafrazując go chce się czasami napisać, że nie masz szczęścia do domen :)

Edited by Kangur
Posted

Też lubię, ale będzie ciężko sprzedać te domeny .eu, o wiele łatwiej sprzedać domeny .eu branżowe lub dla turystyki niż pod handel czy serwisy. :)

No ale keywordy nie są złe w tych domenach, moim zdaniem najlepsze to Nabial.eu i Papryka.eu

Posted
... moim zdaniem najlepsze to Nabial.eu i Papryka.eu

Ja bym raczej wyróżnił uczniowie.eu bo dzisiaj w edukacji często widać związki z tzw. integracją europejską ale szału ani gwarancji nie ma.

Posted (edited)
Ja bym raczej wyróżnił uczniowie.eu bo dzisiaj w edukacji często widać związki z tzw. integracją europejską ale szału ani gwarancji nie ma.

To chyba ci uczniowie, których będą uczyć, że ślimak to ryba lądowa, a marchewka jest owocem. :)

A mnie w polskiej szkole (nie mylić z europejską) uczyli inaczej i zgodnie z zasadami biologii, a nie czyjegoś interesu. ;)

Edited by thomaso
Posted

Nie jestem miłośnikiem .eu i żadna z tych domen nie wydaje mi się warta rejestracji.

Czy nie lepiej zamiast kilku .eu rokujących małe nadzieje na sprzedaż, kupić jedną, lepszą .pl?

Ty chyba sie już przyzwyczaiłeś do tych "pogromów cenowych" <_<

Posted (edited)

Frankfurterki*eu,

Uczniowie*eu,

Nabial*eu,

Smietana*eu,

Landrynki*eu,

Papryka*eu,

Pieprz*eu,

Dzemy*eu

Sebastian

alpine5

Keywordy dobre i bardzo dobre, w .pl miałyby duże wzięcie, ale jak jest w .eu to sam wiesz <_< przynajmniej wiadomo, że na nich nie stracisz. Gdyby zgłosił się zainteresowany klient to proponuje nie schodzić poniżej niskiej 4-iksowej kwoty, no i chyba dość oczywistym jest, że trzymając domeny na parkingu radykalnie zmniejszasz szanse ich sprzedaży.

Edited by Pan_Grzegorz