Jump to content

Recommended Posts

Posted

polprodukty.pl

co sądzicie o niej?

niby trochę jest półproduktów

w kosmetyce, jubilerstwie, budownictwie, itd

ale co do domeny nie jestem zbyt pewny dlatego was pytam o zdanie, za wszelkie opinie wielkie dzięki :)

Posted
polprodukty.pl

co sądzicie o niej?

niby trochę jest półproduktów

w kosmetyce, jubilerstwie, budownictwie, itd

ale co do domeny nie jestem zbyt pewny dlatego was pytam o zdanie, za wszelkie opinie wielkie dzięki :)

Dabl Blasta, chyba zbyt ogólna, niemniej nie jest zła i ja bym przezimował ją przynajmniej 2 razy

były zapytania ?

Posted
Dabl Blasta, chyba zbyt ogólna, niemniej nie jest zła i ja bym przezimował ją przynajmniej 2 razy

były zapytania ?

dopiero dzisiaj ją złapałem bo wygasała po rezerwacji, w sumie na cenach domen widzę że spadła na lm za grosze a pierwszy raz była rejestrowana w 2008r, cóż czas pokaże :) pod polprodukt.pl działa firma

Posted

Moje pierwsze skojarzenie to skrót od POLskie PRODUKTY = polprodukty.

To chyba jeden z tych przypadków, gdzie IDN jest niezbędny i to właśnie pod IDN-en należy stawiać stronę, a nIDN na uzupełnienie.

Ale nawet uwzględniając powyższe, whiskyananas trafnie zauważył, że domena na pierwszu rzut oka niby niezła, ale chyba jednak domena zbyt ogólna, co powoduje, że tak w zasadzie nie wiadomo do czego ją podpiąć.

Posted

dzięki za opinie, trochę też mi to nie daje spokoju że domena jest dosyć ogólna ale jednak jak przeszukałem google to firm oferujących półprodukty jest całkiem sporo, więc możliwe że jakaś w końcu się zjawi :) a idn też jest w moim posiadaniu więc w rachubę wchodzi sprzedaż IDN + nIDN ;)