Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mi się kojarzy tylko z rajami podatkowymi, ale wolałbym o wiele bardziej mieć rajepodatkowe.pl od raje.pl, bo nie do końca wiadomo, o co chodzi. :)

Słabo widzę klienta dla tej domeny, niestety.

Posted (edited)

Szczerze: nie regnąłbym jej gdyby leżała wolna. Efekt spadających niczym deszcz meteorytów domen, które wędrują następnie na aukcje zamazuje często wartość tych domen ...

Jako domena religijna, jest zupełnie nieprzydatna. W judeo chrześcijaństwie istnieje jeden jedyny Raj. "Edeny" - to również nie będzie atrakcyjna nazwa.

Turystyczna? Średnio to widzę ... Taka solidnie "naciągana" w kierunku turystyki [pomijając pewne nazwy własne takie jak "Słowacki Raj", "Czeski Raj" - są już minimum dwa a więc "raje"]...

Domena kojarzy mi się jednoznacznie z tematyką "rajów podatkowych". Dla firmy, która działa w branży "rajów podatkowych" być może byłaby to domena prawie świetna. Różnicę [powodującą zaistnienie w mojej wypowiedzi słowa "prawie"] robi moim zdaniem brak dookreślenia, o jakie "raje" chodzi [tę kwestie poruszył już wcześniej Thomaso].

Edited by yarowa