Jump to content

Recommended Posts

Posted

Trochę żałuję, bo nie skorzystałem z takiej promocji w AZ.pl, trwała przez tydzień, gdy byłem na urlopie. Czy ktoś orientuje się, czy inny rejestrator ma może podobną promocję lub pytanie do osób z az.pl czy planujecie jeszcze taką akcję?

Posted (edited)

ja nie skorzystałem bo nie działała mi ta funkcja. niech oni w końcu zmienią ten interfejs bo poruszanie się tam to obłęd.

Edit: 2 dni temu zarejestrowałem .eu w promocji za free. Dostałem maila potwierdzającego ale nie mam domeny w panelu.

Edited by Danny
Posted

Czyli nie tylko ja narzekam na az.pl. Pozabierałem stamtąd większość domen, bo mam wrażenie, że to operator opłacalny tylko dla hurtowników rozliczających się w netto.

Posted
Edit: 2 dni temu zarejestrowałem .eu w promocji za free. Dostałem maila potwierdzającego ale nie mam domeny w panelu.

Ja zarejestrowałem dwie i obie mam w panelu. Patrzysz w zakładce Domeny .eu => Lista domen .eu?

Posted (edited)

10. Przeniesienie domeny, która została zamówiona w promocji ?Domeny .COM i .NET za 0 zł? pomiędzy Uczestnikami, którzy skorzystali z oferty promocyjnej Organizatora formułowanej na podstawie Regulaminu oraz na podstawie regulaminów promocji określonych w pkt II.2, przed upływem pierwszego testowego roku trwania umowy, zobowiązuje Uczestnika przejmującego domenę do wniesienia opłaty uzupełniającej w wysokości standardowej ceny świadczenia Usługi za jeden rok z dnia złożenia zamówienia, o której mowa pkt. IV.5.

11. Przeniesienie świadczenia Usługi (Transfer domeny) w odniesieniu do domeny zarejestrowanej

w promocji ?Domeny .COM i .NET za 0 zł? do innego usługodawcy przed odnowieniem Usługi na okres rozliczeniowy, następujący bezpośrednio po pierwszym testowym roku korzystania z Usługi, zobowiązuje Uczestnika do wniesienia opłaty uzupełniającej w wysokości standardowej ceny świadczenia Usługi za jeden rok z dnia złożenia zamówienia, o której mowa w pkt. IV.5.

Edited by bartxx86
Posted

Bardziej od regulaminu z haczykami martwi wariujący po wejściu na stronę główną antywirus (blokowanie 80.239.230.138:80) - czy domeny.pl zgodnie z tworzonym przez siebie wizerunkiem przerzuciły się na działalność przestępczą?