Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mam jedną domenę z tej kategorii (nerwoból.pl + nIDN) ale zainteresowanie szczerze mówiąc jest niewielkie.

Mimo wszystko uważam, że warto i prędzej czy później jakiś koncern farmaceutyczny zechce uruchomić serwis informacyjny nt. danej choroby.

Jaskra wydaje mi się nawet lepsza niż mój nerwoból pod tym względem :)

Trzymałbym tę domenę i za marne parę stów nie oddawał.

Posted (edited)
koncern farmaceutyczny

Wcześniej należała już do jednego koncernu, mam na myśli Bausch and Lomb. No ale z jakiegoś powodu nie opłacili, co mnie specjalnie nie smuci <_<

Edited by Pan_Grzegorz
Posted
Wcześniej należała już do jednego koncernu, mam na myśli Bausch and Lomb. No ale z jakiegoś powodu nie opłacili, co mnie specjalnie nie smuci <_<

Faktycznie, w 2002 roku była tam reklama leku Vidisic (sztuczne łzy). Potem już tylko taka zaślepka.

Może puścili domenę przypadkiem. Ja bym tam uderzył.

Posted (edited)

mnie sie podoba ale nie jestem w stanie oszacowac jej wartosci ; ja ostatnio zwrocilem uwage na spadajacego TMa:

mannpharma.pl ktory notabene byl kiedys wlascicielem jaskra.pl <_<

Edited by Sodeko
Posted (edited)

Ładna trójka, no może czwórka, Grzegorz, gratulacje zrealizowanej opcji. ;-) Jak dla mnie warta spokojnie kilka tys. zł.

Edited by thomaso
Posted

domena udana i warta potrzymania - w Polsce mnóstwo ludzi ma problem z jaskrą, w szpitalach (finansowanych z nfz) czeka się po 2 , 3 lata na operację, w związku z tym powstaje coraz więcej prywatnych klinik leczących jaskrę - szukałam takiej w ubiegłym roku dla kogoś z rodziny - operacja tylko jednego oka w ubiegłym roku - do 4tys. - przy wycenie dla kk poszłabym wlasnie tropem cen takich operacji - jednej lub dwóch w danym ośrodku

Posted (edited)
Jedna z lepszych domen dawanych do wyceny ostatnio, a może ja po prostu lubię domeny medyczne... <_<

nie tylko Ty, bardzo dobra sztuka IMO >=1x xxx

Edited by EndUser
  • 3 weeks later...
Posted

Jedna z lepszych domen z nazwami chorób. Nie każda choroba się nadaje. Jaskra to popularne (niestety) schorzenie.

Moim zdaniem wartość w szerokim zakresie od kilku do nawet kilkunastu tysięcy PLN. Gdybym ją miał, spokojnie czekałbym na odpowiedniego klienta. Na szybko pewnie realna sprzedaż za 2-4 tysiące.

DD