Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Witam serdecznie

poszukujemy dla naszej drużyny sponsora strategicznego :)

znaczy się jakiegokolwiek

nie będę się tu rozpisywał

jeśli ktoś będzie chciał wiedzieć więcej zapraszam na stronę zespołu, pytania na maila lub priv <_<

http://www.anders-team.pl.tl

liczę na zainteresowanie z Waszej strony

Edited by hifnozauf
Posted
Witam serdecznie

poszukujemy dla naszej drużyny sponsora strategicznego :)

znaczy się jakiegokolwiek

nie będę się tu rozpisywał

jeśli ktoś będzie chciał wiedzieć więcej zapraszam na stronę zespołu, pytania na maila lub priv <_<

http://www.anders-team.pl.tl/

liczę na zainteresowanie z Waszej strony

link nie działa ?

Posted
Nie moge sie doczegac dnia, gdy google zablokuje spamiarki na .tl, tak jak zrobili to z .cc ;-)

No ale dlaczego piszesz to akurat w tym temacie?

futsal to wcale nie jest malo znana dycsyplina sportowa, poprostu brakuje w niej komercji co moze byc nawet zaleta, mialem nawet okazje grac w podawowce w szostkach <_<

Posted

To byla taka ironiczna sugestia, zeby przede wszystkim przeniesc serwis na inna koncowke (niekoniecznie .pl), bo .tl u mnie, na rowni z .cc itp spamowymi egzotykami sa blokowane juz na firewallu.

Poza tym, wchodzac na ta strone, nie moglem nawet przeczytac, co tam jest napisane, bo przy wlaczonym adblock, mimo wszystko wyskoczyla reklama na prawie caly ekran i nie dalo sie jej zamknac.

Posted

mnie tez sie to nie podoba

jutro bede widzial sie z osoba za to odpowiedzialna bedziemy negocjowac

ja wiem ze koncowka lipna ale wierze ze ktos bedzie chcial "zainwestowac" w swoja firme na naszych koszulkach

pozdrawiam

Posted (edited)
To byla taka ironiczna sugestia, zeby przede wszystkim przeniesc serwis na inna koncowke (niekoniecznie .pl), bo .tl u mnie, na rowni z .cc itp spamowymi egzotykami sa blokowane juz na firewallu.

A czemu .cc? Prowadzę serwis na domenie .cc i płacę za tę domenę trochę ponad stówkę rocznie więc nie rozumiem skąd pomysł na blokowanie tej końcówki :)

Przepraszam za OT.

Edited by Anubis
Posted

futsal to wcale nie jest malo znana dycsyplina sportowa, poprostu brakuje w niej komercji co moze byc nawet zaleta, mialem nawet okazje grac w podawowce w szostkach :)

W futsalu już jest komercja. Wystarczy przyglądnąć się nazwom drużyn futsalowych [np. tym, które zajmowały miejsca na podium Ekstraklasy]. Nie przytaczam nazw, żeby nie robić firmom reklamy ;)

• 3 weeks later...
Posted

no to spróbujemy jeszcze raz

jak widzicie radzimy sobie calkiem niezle w 2 ligach

mysle ze gorzej raczej nie bedzie

nikt nie ma ochoty zainwestowac dobrze swoich pieniedzy

pozdrawiam