Jump to content

Leasingowanie.pl

Guest radse

Recommended Posts

Posted

Przechwyciłem domenę Leasingowanie.pl i sam nie wiem co o niej myśleć więc jak macie chwilkę to coś o niej napiszcie:)

Dzięki,

Radek

Posted
Przechwyciłem domenę Leasingowanie.pl i sam nie wiem co o niej myśleć więc jak macie chwilkę to coś o niej napiszcie:)

Dzięki,

Radek

Miałem ją i chciałem nadal ale AZ dało ciała i nawet nie otrzymałem przypomnienia przed zakończeniem aukcji - ich strata <_<

Dobra domena - maksymalną ofertę jaką miałem to 1200 zł ale po mojej akceptacji (wysyłanej 3-krotnie) klient zamilkł.

Może Tobie uda się wyciągnąć co najmniej tyle samo :)

Posted

Dzięki,

Radek

Radek, domena bardzo ciekawa, dobry zakup który na pewno się zwróci

Posted
Miałem ją i chciałem nadal ale AZ dało ciała i nawet nie otrzymałem przypomnienia przed zakończeniem aukcji - ich strata <_<

Dobra domena - maksymalną ofertę jaką miałem to 1200 zł ale po mojej akceptacji (wysyłanej 3-krotnie) klient zamilkł.

Może Tobie uda się wyciągnąć co najmniej tyle samo ;)

W takim razie mi się udało dostać ją bez walki, choć znacząco ceny bym nie podbił:)

Posted

no coz albo sprzedaj albo postaw jakiś serwis z pp bankiera i sprzedawaj oferty leasingowe banków

płaca około 20 zl za wypełnienie formularza kontaktowego jak masz dobrze wypozycjonowany serwis to coś tam może wpaść dodatkowo

Posted

bardzo fajna, trzymaj do póki nie otrzymasz oferty na niskie xxxx, ja dla przykładu w lipcu sprzedałem parę domen w tym stylu między innymi kibicowanie.pl - niskie xxxx , ochranianie.pl - srednie xxx , dyskutowanie.pl - srednie xxx, opiekowanie.pl - niskie xxx , i chętnie bym twoją też przygarnął :)

także trzymaj do skutku a nie stracisz, powodzenia ;)