Jump to content

TorebkiPapierowe.pl

Guest Anubis

Recommended Posts

Posted (edited)

Dzisiaj do wyceny domena TorebkiPapierowe.pl

-Wyniki w G dla "torebki papierowe" to około 461,000 wyników (0,21 s).

-KET w trybie ścisłym wykazuje niską liczbę 480 przy jednak ogromnej konkurencyjności (1900 w przypadku wyszukiwań "do wyrażenia" również z ogromną konkurencyjnością)

-Pod .com działa strona producenta.

-Jest pełno stron producentów torebek papierowych takich jak: Agrojanas.com.pl

-Wersja z myślnikiem zajęta (jednak nic tam nie stoi póki co więc to marny podpunkt)

Prosiłbym o pomoc w ewentualnej wycenie dla klienta końcowego. Moja propozycja to 1900 złotych i tę opinię chciałbym skonfrontować z waszą.

Edited by Anubis
Posted (edited)

Przy okazji tej domeny przypomniałem sobie artykuł jaki ostatnio czytałem ponieważ zainteresowałem się tematem takowych torebek:

http://www.bankier.pl/wiadomosc/Czego-dowi...wo-2402362.html

"Dzięki patentowi zarabia dzieląc się pomysłem z zainteresowanymi rozwojem przedsięwzięcia w innych miejscach. Licencja na miasto do 200 tys. mieszkańców kosztuje 20 tys. zł. Rozwój gazetki na pieczywo w mieście liczącym do 500 tys. mieszkańców to dla partnera wydatek 40 tys. zł. "

Pomysł na biznes z cyklu jak to mówię: "K*rwa czemu ja na to nie wpadłem" :)

Co się zaś tyczy domeny to negocjacje zaczynałbym od wyższego pułapu ~5000.

Edited by bartxx86
Posted

@bartxx86

Czytałem to samo na MamBizens.pl. Fakt: "Czemu ja na to nie wpadłem" :)

Dzięki za opinie. Wezmę pod uwagę tę wycenę.

@waniawp

Dzięki za opinie.

Posted
KK sie znajdzie max w ciagu 3 lat wg mnie

Ja jej dam 5 lat od dzisiaj. Zobaczymy :)

Posted (edited)
KK sie znajdzie max w ciagu 3 lat wg mnie

Moim zdaniem szybciej. Domena dużo gorsza od torbypapierowe.pl, ale i tak niezła, sam bym wycenił na ok. 2 tys. zł (dla kk) i raczej nie będzie problemów a nabywcą, dość duży rynek, trochę innych końcówek zajętych przez firmy.

#workipapierowe.pl

Edited by thomaso
Posted
Moim zdaniem szybciej. Domena dużo gorsza od torbypapierowe.pl, ale i tak niezła, sam bym wycenił na ok. 2 tys. zł (dla kk) i raczej nie będzie problemów a nabywcą, dość duży rynek, trochę innych końcówek zajętych przez firmy.

#workipapierowe.pl

ok miałem na myśli pisząc w ciągu 3 lat (za maksymalnie 3 lata)

Ale jak widać abonent w nią wierzy, bo daje jej aż 5 lat ;)

A tak swoją drogą to dobra postawa

wierzyć i trzymać a nie pozbywać się ich jak g...a

oczywiście pod warunkiem, że nie opłacamy totalnej :) przez 5 lat ;)

Posted
A tak swoją drogą to dobra postawa

wierzyć i trzymać a nie pozbywać się ich jak g...a

oczywiście pod warunkiem, że nie opłacamy totalnej :) przez 5 lat ;)

Jak sensowna domena to przecież warto potrzymać. Na tym forum są osoby, które trzymają domeny od 1998 roku to co to są 3 lata albo nawet 5 - przy tym :-)

Posted (edited)
Jak sensowna domena to przecież warto potrzymać. Na tym forum są osoby, które trzymają domeny od 1998 roku to co to są 3 lata albo nawet 5 - przy tym :-)

It's true :)

Edited by DM2009
Posted (edited)

Dziękuję za opinie.

Regulaminowo podbijam. Ktoś jeszcze mógłby rzucić jakąś kwotą?

Edited by Anubis

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Najnowsze posty na forum

• specyfiki.pl masyw.pl abruzja.pl plachty.pl 3ge.pl sadowice.pl garbusek.pl turystykagórska.pl   Zapraszam do składania ofert i zakupu:   specyfiki.pl masyw.pl abruzja.pl plachty.pl 3ge.pl sadowice.pl garbusek.pl turystykagórska.pl
    • Mała kwota aukcji, zapraszam, jutro koniec..
    • Zachęcam osoby działające w szeroko pojętym SEO do przejrzenia listy swoim softem/wiedzą. Być może niektóre z domen nadają się Domeny kierują od razu na AM (można składać oferty) lub pisać priv gdyby ktoś chciał kupić po cichu  Obok nazwy jest info ile lat domena była trzymana przez poprzedniego abonenta. No i kategoria domeny wg archive.org i wyszukiwarek. Każda domena ma ruch. Kolejność domen: od "najstarszych" --- networld.com.pl 25, nauka, technika, komputery, Internet, oprogramowanie glasspalace.pl 25, specjalistyczne oprogramowanie do projektowania i wizualizacji, software wielkiezarcie.com.pl 24, gastronomia, catering, obsługa wesel zhonghua.com.pl 24, hotel w Sopocie bartex-yacht.com.pl 23, łodzie motorowe/jachty, produkcja, serwis i naprawa dach-metolejnik.pl 19, wyposażenie łazienki, baterie łazienkowe, dachy, podłogi, panele rebreather.pl 19, szkolenia nurkowe, sprzęt do nurkowania luxarte.com.pl 18, żyrandole kryształowe, oświetlenie unimies.com.pl 18, zakłady mięsne, produkcja wędlin kubawalczak.pl 18, firma ogólnobudowlana z Łodzi pzw.waw.pl 17, Polski Związek Wędkarski offpluscamera.pl 16, warsztaty filmowe, międzynarodowy festiwal kina niezależnego pgwet.pl 16, polska grupa weterynaryjna, leki i sprzęt styl24h.pl 15, domena po forum tematyki moda, zdrowie, uroda i biznes masterskorona.pl 14, sport, pływanie, klub sportowy schleich.com.pl 14, figurki, zabawki dla dzieci gladkoscian.pl 13, gładzie, masy szpachlowe, gruntowanie weron.com.pl 13, konstrukcje spawane sambal.com.pl 13, przyprawy, sosy, oleje cdnazamowienie.pl 13, sklep z płytami, muzyka wirax.info.pl 13, materiały budowlane, skład budowlany joljur.pl 13, księgarnia naukowa, zakup książek replikitablic.pl 12, repliki tablic rejestracyjnych, motoryzacja pp1brzeg.edu.pl 11, przedszkole publiczne hotel-miedzyzdroje.com.pl 11, turystyka, wakacje w Międzyzdrojach markowe-rolety.pl 11, markizy i rolety artrok.pl 11, sklep z koszulkami, plakatami, sztuka lekarzepoz.com.pl 10, lekarze, przychodnie hiperbariamed.com.pl 10, komora hiperbaryczna, leczenie tlenem kociagromadka.pl 9, blog o kotach, recenzje karm dla kotów sferasport.pl 8, sport, turystyka konradgorak.pl 8, mentoring, finanse, inwestowanie adwokat-lachowicz.pl 8, kancelaria adwokacka, prawo evoenergia.pl 8, panele fotowoltaiczne, fotowoltaika pracowniapaznokcia.pl 8, manicure, pedicure, pielęgnacja dłoni polskiefilmyprzedwojenne.pl 7, filmy centrumewangelickie.pl 7, religia, księgarnia project1.pl 7, biuro projektowe, projekty wnętrz madraszkola.pl 5, język angielski kobieca-dietetyczka.pl 4, diety gerontikon.pl 4, religia, blog o prawosławiu piter-tools.pl 4, sklep z narzędziami flipperstacja.pl 4, salon gier, flippery ridkisnikhvoroby.pl 3, informacje medyczne dla obywateli Ukrainy, zdrowie
    • sukniedamskie.pl   Licytacja domeny potrwa do 10.05.2025 do godz. 20:00 Link do aukcji: https://www.aftermarket.pl/aukcja/2646506   Licytacja od 1 PLN z ceną minimalną. Kup Teraz: 3500 PLN Zapraszam.
    • Czy jesteś albo byłeś zadowolony ze SkaDate? Udało Ci się to przetłumaczyć?
    • fajnanazwa.pl   Sprzedam domenę fajnanazwa.pl za pośrednictwem giełdy AM. Cena do negocjacji. Idealna dla agencji namingowej lub jako portfolio domen. Zapraszam!
  • Oferty sprzedaży użytkowników

• Member Statistics

• Total Members
      19,262
    • Most Online
      1,015

Newest Member
    rad77
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.