Jump to content

Recommended Posts

Posted

grzebałem w statystykach i szok ;o

liczba odwiedzających:

uu/dziennie

czw, 15 wrz 2011 467

śro, 14 wrz 2011 576

wto, 13 wrz 2011 450

pon, 12 wrz 2011 245

nie, 11 wrz 2011 133

sob, 10 wrz 2011 553

jakaś wycena? ile mogę za domenę wołać?

Posted

Pewnie że szok. Też bym się zszokował gdyby tyle botów mi zaczęło wchodzić na domenę.

Posted
botów? że niby skąd one się wzięły?

Z internetu. Domena wg mnie jest warta kilkanaście złotych. Tak na 2-3 "paluchy".

Posted (edited)
Z internetu. Domena wg mnie jest warta kilkanaście złotych. Tak na 2-3 "paluchy".

Niezła szczerość. ;) Ja bym dodał, że największym "botem" jest sam Robert M, który kupuje gotowe podkłady i wokale, a potem podpisuje i sprzedaje je jako własną twórczość, a swoim zachowaniem nie reprezentuje zbyt wysokiego poziomu.

http://www.4clubbers.com.pl/music-news/586...-wielki-dj.html

Ja bym nie zarejestrował tej domeny. :)

Edited by thomaso
Posted (edited)
a kto to jest robert m?

Skoro nie wiesz, kto to Robert M to na pewno nie masz czego żałować - http://pl.wikipedia.org/wiki/Robert_M

W 2010 roku otrzymał tytuł artysty roku Eska Music Awards 2010. Następnie w styczniu 2011 roku otrzymał 6 nominacji do nagrody VIVA Comet Awards w kategorii: Artysta roku, Charts Awards, Debiut roku, Dzwonek roku, Płyta roku i Najlepsze na viva-tv.pl, z czego zdobył trzy: Artysta roku, Debiut roku, Dzwonek roku.

Aczkolwiek takie nagrody, szczególnie artysta roku to jest niestety kpina z polskiej muzyki.

Edited by thomaso
Posted
większość polskich wykonawców to wielka kpina

Uważaj sobie...

Wejdźmy lepiej na temat samej domeny.

Posted

nie podoba Wam sie bo interpretujecie zaraz ja w ten sposob "ooo... Robert M" :)

można przeciez pod takim adresem duzy serwis anty zrobic :P czy cała prawda o nim ;)

niestety ja próbowałem i na drugi dzien w skrzynce pocztowej email znalazlem maila

od Roberta z grozba wytoczenia procesu o pomowienia itp :P

Posted

robert m jest jaki jest każdy ma swoje zdanie o nim, mi osobiście parę jego piosenek się podoba ale temat nie o tym, a wracając do domeny, moim zdaniem :) i ten ruch tutaj nie wiele zmienia ;)