Jump to content

afiliacyjne *PL

Recommended Posts

Posted

Domena w takiej wersji przymiotnikowej może mieć wartość :) Trzeba to indywidualnie rozpatrywać, niestety słowo nie jest zbyt rozpoznawalne ale z czasem domena na pewno nabędzie wartości i pewnie kiedyś dorówna partnerskie=afiliacyjne. Nie wystawiałbym jej jutro na darmowym dniu dropped ;)

Posted
Mnie się podoba :)

Mnie się nawet podobała, bo spad po mnie. ;) Nie wiem czy to jakaś wycena tej domeny, ale była na aukcjach od niskich kwot kilka razy w tym ja ją wystawiałem na lm, niestety bez ofert: http://www.dropped.pl/gotoauction.php?name=afiliacyjne.pl

Gdybym wiedział, że afiliacja.pl była tyle warta to na pewno bym przedłużył. ;) Różnie bywa, musi się trafić klient o odpowiednim czasie.

PS a jutro jest darmowe wystawianie aukcji?

Posted

Tak, z okazji 5 urodzin dropped jutro wystawianie aukcji za darmo,

znowu będzie 8-9 tysięcy domen do licytowania, ciężko będzie się przebić w tej masie

Posted (edited)
Tak, z okazji 5 urodzin dropped jutro wystawianie aukcji za darmo,

znowu będzie 8-9 tysięcy domen do licytowania, ciężko będzie się przebić w tej masie

Trochę szkoda wystawiać, bo wtedy to każda, nawet najlepsza domena zginie w tłumie. Chyba, że z dodatkową, płatną promocją.

PS powodzenia Darku z domeną afiliacyjne*pl, może Tobie w końcu uda się sprzedać tę domenę do klienta końcowego. :)

Edited by thomaso