Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
Dobry keyword w złym rejestrze. Co cię podkusiło do rejestracji?

Tu się z kolegą Adelard'em nie zgodzę. Jak dla mnie zarówno bardzo dobry keyword jak i też jego rejestr.

Chciałbym ją mieć w swoim portfolio i to nie tylko ze względu na lokalny patriotyzm.

Utarło się stwierdzenie, że Tychy to "sypialnia" Katowic. Zgodzę się z tym, ale tylko pod względem braku życia nocnego :)

Co się jednak tyczy biznesu to już nie raz pokazaliśmy, że potrafimy inwestować. Przykłady to chociażby:

5. miejsce wśród miast na prawach powiatu, które najskuteczniej wykorzystują fundusze unijne

5. miejsce - poziom dochodów na osobę,

13. miejsce w rankingu wartości inwestycji samorządowych,

19. miejsce w ogólnym rankingu miast na prawach powiatu (wzrost o 16 pozycji)

wg rankingu "Rzepy".

Ponadto lubię bizonki i uważam, że dobry keyword bez problemu się może w nim obronić.

Nie oddałbym za mniej niż niskie x.xxx.

............

"Mieścina ma to nawijka o Tychach, przesyłka dla ciekawych co na tym terenie słychać. Po prostu kolejny dzień na południu Polski, w mieście śląskim słownik mc tu nie wąski, panuje klimat swojski rozchodzi się o Tychy..."

Plonacy Squat '99

Edited by bartxx86
Posted (edited)

wg mnie bizony maja racje bytu tylko z bardzo mocnymi keywordami

Nie obrażajac nikogo, mało-średnie miasto jak Tychy nie ma racji bytu z tym keywordem

Tyskie jest super ale to nie wystarczy :)

Wartość w porywach do średniego xxx, o KK będzie raczej trudno

Good Luck!

Edited by DM2009
Posted
wg mnie bizony maja racje bytu tylko z bardzo mocnymi keywordami

Nie obrażajac nikogo, mało-średnie miasto jak Tychy nie ma racji bytu z tym keywordem

Tyskie jest super ale to nie wystarczy ;)

Wartość w porywach do średniego xxx, o KK będzie raczej trudno

Good Luck!

jaki to jest dla ciebie dobry keyword w bizonie

finanse

kontabankowe

krakow

warszawa

??

Posted

No cóż,

osobiście czasami lubię mieć domenę z końcówka .biz niz np. .pl.

Ale to jest moje zdanie. Jak obserwuję rynek, coraz trudniej jest teraz znaleźć dobra domenę z ta końcówką. Dlaczego? Bo większe jest zainteresowanie i końcówka staje się coraz bardziej doceniana.

Końcówka w tym wypadku określa o jakiej tematyce jest dany portal. W tym wypadku, jest to końcówka biznesowa.

Osobiście mam miedzy innymi domeny: fakty.biz, wydarzenia.biz i jak bym stawiac miał jakis serwis informacyjny o biznasie, to bym nie zastanawiał się i wybrał jedna z tych domen.

Mam też domenę olecko.biz (prosiłem o opinię kilka tygodni temu nt. tej domeny na tym forum). Jak najbardziej nadaje się na serwis biznesowy dla tego miasta, tak samo jak TYCHY.BIZ

Wolę taka domenę niż z końcówką .org - mówi że strona jest organizacji (całkiem ich nie rejestruję a widzę jest dużo kupionych).

Krzysztof