Jump to content

[Wykonam] Zagospodaruje Twoją domenę! [mini-strony, strony tematyczne, fora internetowe]. TANIO!

Recommended Posts

Posted

Witam.

Oferuje zagospodarowanie domeny za niski koszt przy ekstremalnie szybkim terminie realizacji - do 2 dni. Elementy graficzne autorskie, dodatkowy content możliwy do zapełnienia przy dodatkowej opłacie.

Przybliżony cennik:

• mini-strona (20~40 PLN)
  • strona tematyczna (70~~120 PLN)
  • forum internetowe (100~~200 PLN)

Możliwość wykonania innych usług, które są ściśle związane z tworzeniem serwisów internetowych jednakże poza promocyjną ceną, która widnieje na w/w usługi.

Uwaga. Aktualny cennik obowiązuje jedynie przez 14 dni i jest związany z urlopem, który nie wyszedł pomyślnie :)

Kontakt PW lub mailowy koeks84[]gmail.com

Posted
Jakieś przykłady wykonanych stron?

Zapraszam na PW. Coś się znajdzie oprócz projektów na "zlecenie z góry" mimo wszystko honorarium po akceptacji, więc nie ma problemu. Think so.

Pozdrawiam.

Posted
na czym polega zagospodarowanie domeny w przypadku forum? instalacja skryptu? moderacja? pozyskiwanie użytkowników? coś więcej?

startowa treść (działy/kategorie oraz "tłum"), wykonanie autorskiej grafiki pod określoną tematykę, dostosowanie forum do poziomu jak najbardziej user-friendly, pozyskiwanie użytkowników oraz ewentualna opieka nie wchodzi już w cenę promocji.

• 2 months later...
  • 3 weeks later...
Posted

ze swojej strony mogę polecić Szoguna. Bardzo fajnie, bardzo szybko, bardzo tanio :)

Efekty sami możecie ocenić: Shihtzu.pl + forum.

• 1 month later...
Posted

Baaarrdzo polecam kolegę szoguna z forum.

Skorzystałem i jestem mega zadowolony: czas, realizacja jak i również kwestia ceny za wykonaną usługę.

I na dniach skorzystam nie jeden i nie dwa razy...a napewno kilka.

efekt pracy:

slaskwroclaw.net

Posted

Ja również polecam "szoguna", bardzo profesjonalne podejście do tematu.

Jest otwarty na sugestię i zachcianki kientów ;)

No i przede wszystkim cena !

Co prawda jeszcze trochę pracy ze swojej strony muszę włożyć bo projekt dotyczy mojego potfolia domen, ale pierwszy efekt: lfd.pl

Posted (edited)

Z braku możliwości edycji tematu chciałbym zaznaczyć, ze oferta która aktualnie widnieje w pierwszym poscie jest nieaktualna.

Nadal oferuje wykonanie oraz zagospodarowanie domen, ale na innych warunkach. Cena dostosowana jest indywidualnie pod dane zlecenie, a za treść nie trzeba płacić. Nie wykonuje pustych zleceń.

Przypominam, ze jestem w stanie zagospodarować Twoja domenę pod każdym katem, pisze również skrypty na zamówienie.

Nadal jest możliwość wykonania: stron tematycznych {np. serwis bukmacherski, strona klubowa, serwis o domenach itp...}, ministron {5 podstron}, fora dyskusyjne {z utworzonymi działami oraz "sztucznym tlumem"}, sklepy internetowe, portfolia, wizytówki firmowe i wiele innych. Elementy graficzne są autorskie oraz samodzielnie wykonane przeze mnie.

Przy hurtowych zleceniach obowiązuje rabat w wysokości 25% - 10 domen do zagospodarowania. Dla stałych zleceniodawców - 35%.

Pomagam również na etapie końcowym w administracji i zarządzaniem strony.

W razie zainteresowania zapraszam do kontaktu.

Edited by szogun
Posted (edited)
to juz po promocji :)

Mójj błąd. Nie korzystałem z kalendarza polskiego, chodziło mi oczywiście o maj.

Edited by szogun
Posted (edited)
mozesz podac adres witryny ktora zostala dla Ciebie wykonana ?

byl to skrypt pod serwis wiec jedynie co moge zrobic to opisac funkcjonalnosc... :blush:

Edited by ITFinity
Posted

Stala oferta na ministrony do końca tygodnia wynosi 40 PLN. Po tym okresie zacznę zajmować się bardziej rozbudowanymi zleceniami. Dodaje również możliwość łatwego wprowadzenia z panelu reklam Adsense.

Jeśli ktoś chce zobaczyć realizacje z poprzedniej kilkudniowej promocji zapraszam na PW.

• 2 weeks later...
Posted

Krótka adnotacja...

Mini strony wykonuje już jedynie do końca czerwca (30.06.2012) - w dalszym ciągu w raz z wypełnieniem treści. Po tym okresie nie będzie już takiej możliwości. Oferta w dalszym ciągu przeznaczona jest jedynie dla użytkowników Di.pl którzy chcą zagospodarować swoje domeny, zwiększyć na nich ruch i zarabiać większe REALNE pieniądze z reklam.

Natomiast - wszyscy inni, którzy są zainteresowani bardziej skomplikowanymi zleceniami w dalszym ciągu zapraszam do współpracy :)

Pozdrawiam!

• 5 weeks later...
Posted

Oferta ważna do godz. 23:59.

Jeśli jakiś użytkownik ma do mnie jakiekolwiek pytania proszę kontaktować się ze mną na PW - podeślę swojego maila.

Forum mimo chęci odwiedzam już rzadko i niektóre sprawy mogą mi też wypaść z głowy - a mając maila, oznaczenia i adnotacje jest prościej.

• 3 weeks later...