Jump to content

kruszenie.pl

Guest slawomir_cwirko

Recommended Posts

Posted
http://www.di.pl/index.php?s=&showtopi...st&p=455811

#Domenę kolejny raz do wyceny można dać po upływie minimum 6 miesięcy.

#W przypadku niestosowania się do tych zasad post może zostać usunięty, a autor ukarany ostrzeżeniem

I to by bylo na tyle.

Nie lubicie się ze Sławomirem ?

Może to ktoś inny daje do wyceny :rolleyes:

Żeby nie robić OT, sprzedałbym za 3-4k PLN.

Sebastian

alpine5

Posted
Nie lubicie się ze Sławomirem ?

Może to ktoś inny daje do wyceny :rolleyes:

Żeby nie robić OT, sprzedałbym za 3-4k PLN.

Sebastian

alpine5

Niestety ta sama osoba daje do opini co poprzednio. Nie znam Sławomira więc nie wiem czy lubię czy nie.

Posted (edited)

No to trochę okazja - kupić domenę wartą co najmniej niskie XXXXX za 1500 zł.

Ja jednak trochę byłbym sceptyczny - domena naprawdę dobra, duże firmy, duże kontrakty, ale nie wiadomo jak z wiedzą w sprawie domen w firmach zajmujących się kruszeniem. :) Ale domena i tak ciekawa, jedna z lepszych, jakie były tu ostatnio w dziale, myślę, że rozważając za i przeciw może nawet warto skorzystać z tego KT, ale uzbrajając się trochę bardziej w cierpliwość niż sprzedający z Allegro.

Edited by thomaso
Posted

ciężko o komercyjne zastosowanie dla tej domeny.. A co więcej firmy zajmują się co najwyżej RÓWNIEŻ kruszeniem a nie tylko...

Myślę że domena raczej się nie sprzeda.

Długo by musiała czekać na ewentualnego kk o ile taki w ogóle by się trafił.

Posted (edited)

Wycofuję swoją opinię/ czegoś nie zauważyłem.

Podpisuję się pod tym co napisał Lufthansa.

----

#piasek.net

Edited by yarowa
Posted

domena niewątpliwie ciekawa jednak w sprawie konkretnej ceny raczej się nie wypowiem....ewentualnie mogę powiedzieć że ja bym jej nisko nie wyceniał przy ustawianiu KT dla KK.

Posted

No i poszła w D2D za 1350 złotych :rolleyes: Wg mnie, bardzo tanio i gratulację należą się tylko dla kupującego.

Posted
No i poszła w D2D za 1350 złotych :rolleyes: Wg mnie, bardzo tanio i gratulację należą się tylko dla kupującego.

Ty ją wystawiałeś:)? Tak, zgadzam się, że kupujący zrobił dobry interes, większość rozszerzeń zajęta dla tego wyrażenia, a także firm jest też sporo. Nie obawiałbym się tutaj stwierdzeń ujętych powyżej, że kruszenie to jedna z usług firmy.

Gratuluję kupującemu:)

Posted (edited)
Miałem ją kupić za 1000zł ale jednak miałem opory że mogę dłuuugo czekać na KK.

te opory są zawsze, nawet rejestrując domenę za 12 zł:rolleyes:(tylko boli mniej o jakieś 100 razy=) Czas pokażę ile ten ktoś musiał czekać na zwrot, bo nie wątpliwie będzie zwrot z tej inwestycji dla niego.

zachęcam do opinii w dziale wyceny mojej domenki: kredytplatniczy.pl

Edited by saledomain