Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dostałem dziś zapytanie o włamanie.pl (tylko IDN mam). Jakiej ceny byście oczekiwali za nią? Klient prowadzi sklep internetowy z wszelkimi rodzajami systemów zabezpieczeń.

Posted
Haha kolejna ściema. Domena ledwie zarejestrowana, dane ukryte, przekierowania brak a zapytania się sypia... Pinokio!

Czemu nie? Rejestracja, spam/mailing i zapytanie o cenę :)

Posted (edited)
Czemu nie? Rejestracja, spam/mailing i zapytanie o cenę :D

czy nie na tym polega Domaining ?? :) :)

ja bym zaproponował nieco ponad 2 k , jak fuksić to po maksie .

Edited by siadaj
Posted (edited)
Czemu nie? Rejestracja, spam/mailing i zapytanie o cenę :D

Biorąc pod uwagę fakt, że domena była zarejestrowana o 12:48 a wątek powstał tego samego dnia o 11.53 i w dodatku nonIDN jest na parkingu, to należałoby to ocenić inaczej.

Najpierw piękny sen o zapytaniu przez klienta, później senne marzenie, że klient chciałby prowadzić sklep internetowy z wszelkimi rodzajami systemów zabezpieczeń, rejestracja domeny i podzielenie się snem z innymi :)

Później już tylko wystarczy się przebudzić i wstawić ją do działu Handel i Ogłoszenia :)

edit:

A mi się wydaje, że wątek powstał 5 minut po rejestracji - o 12:53 smile.gif

Mam widocznie nieprzestawioną godzinę.

Edited by Kangur
Posted
Biorąc pod uwagę fakt, że domena była zarejestrowana o 12:48 a wątek powstał tego samego dnia o 11.53 i w dodatku nonIDN jest na parkingu, to należałoby to ocenić inaczej.

A mi się wydaje, że wątek powstał 5 minut po rejestracji - o 12:53 :)

Posted (edited)

Rozumiem, że nie wszyscy wierzą, że tak szybko maila od KK dostałem. Sam byłem zdziwiony. Jeśli ktoś nie wierzy, to jego sprawa :). Faktycznie temat powstał 5 minut po rejestracji, bo wcześniej domenę miałem w testach :D.

PS. Nikomu nie proponowałem w żaden sposób kupna domeny :).

Edited by Oxygen
Posted
Rozumiem, że nie wszyscy wierzą, że tak szybko maila od KK dostałem. Sam byłem zdziwiony. Jeśli ktoś nie wierzy, to jego sprawa :). Faktycznie temat powstał 5 minut po rejestracji, bo wcześniej domenę miałem w testach :D.

PS. Nikomu nie proponowałem w żaden sposób kupna domeny :).

A to może wyjaśnij wobec tego skąd KK miał twojego maila?

Posted

Jeszcze gdy domena była w testach, klient mógł wysłac maila przez AM, później zarejestrowałem domenę i zmieniłem przekierowania. Czasem trochę to trwa - i w tym czasie żadnego kontaktu nie było.

To nie mój pierwszy post na forum. Nikogo bym nie oszukał ani nie robił sobie z nikogo żartów.

Posted
Jeszcze gdy domena była w testach, klient mógł wysłac maila przez AM, później zarejestrowałem domenę i zmieniłem przekierowania. Czasem trochę to trwa - i w tym czasie żadnego kontaktu nie było.

To nie mój pierwszy post na forum. Nikogo bym nie oszukał ani nie robił sobie z nikogo żartów.

W taki razie w czepu cie matka zrodziła .

Ale chyba i tak nikt ci nie wierz , bo nikt nie chce wycenić