Jump to content

Whiskyananas i nieopłacona faktura.

Recommended Posts

Posted

Krótko i na temat. Termin płatności minął 25.X.2011, umowę ustną zawarliśmy 22 września, a 28 września miałeś posiadać środki na opłacenie zlecenia. Nie zliczę prób skontaktowania się z Tobą, nie raczysz nawet oddzwonić. Jedyne na co Cię stać to kilka sms'ów, w których obiecujesz, że pieniądze będą "jutro" przelane, a pieniędzy jak nie było tak nie ma. Zachowujesz się bardzo nieprofesjonalnie.

Nawet moja cierpliwość ma swoje granice.

Posted

nie wiem kiedy to się skończy ale dalej licytuje w aukcja pomimo tego że nie opłacił jeszcze domen z września które kupił na aukcjach domen przechwyconych dalej wiszą jako do opłacenia

Posted
nie wiem kiedy to się skończy ale dalej licytuje w aukcja pomimo tego że nie opłacił jeszcze domen z września które kupił na aukcjach domen przechwyconych dalej wiszą jako do opłacenia

"Podobno" takie zachowanie jest niedopuszczalne. I miało nie mieć więcej miejsca w AM co na to Pan Michał?

Posted (edited)

Sam miałem kłopot z tym Panem . Kupił ode mnie domenę , ustawiałem x3 escrow gdyż dobry miesiąc zwlekał z opłaceniem jej

Edited by DESiGNER
Posted

Z tego co widzę Whishyananas był ostatnio na forum około miesiąca temu a więc chyba nie ma sensu pisać tutaj

Ostatnio widziany: środa, 26 październik 2011 - 02:24
Posted (edited)
Z tego co widzę Whishyananas był ostatnio na forum około miesiąca temu a więc chyba nie ma sensu pisać tutaj

Można się zalogować z opcją ukrytego użytkownika.

Edited by Cortez
Posted
Pewny nie jestem, ale równie dobrze można przeglądać forum z innego konta.

Z tego co pamiętam to nawet jeśli były jakieś poślizgi w płatnościach ze strony whiskyananas to udzielał się on na forum.

Czemu od razu zakładacie, że oszukuje, loguje się z innego konta itp. A jeśli coś mu się stało? (odpukać)

Posted
Z tego co pamiętam to nawet jeśli były jakieś poślizgi w płatnościach ze strony whiskyananas to udzielał się on na forum.

Czemu od razu zakładacie, że oszukuje, loguje się z innego konta itp. A jeśli coś mu się stało? (odpukać)

Bartku nie zakładam że Whisky oszukuje ;) -->

Ja z kolei nie mam co do Whiskyananas'a żadnych zastrzeżeń. Może jestem wyjątkiem ;)

;)

Posted (edited)
Pamiętajcie o tym poście:

http://www.di.pl/index.php?showtopic=75592

14.XI.2011 dostałem SMS'a z informacją, że 15.XI będzie w firmie i zleci wykonanie przelewu.

Podobne zapewnienia otrzymałem również 02.11, 10.11. Rozumiem, że ktoś może mieć problemy ze zdrowiem itp. ale po co w takim razie te obiecanki ?

Edited by Cortez
Posted
Bartku nie zakładam że Whisky oszukuje ;) -->

;)

Nie mówiłem tu akurat o Tobie, a o ludziach którzy takie rzeczy insynuują.

Wydaje się to tym bardziej nie mieć uzasadnienia w kontekście posta przywołanego przez Apze.

Posted
Nie mówiłem tu akurat o Tobie, a o ludziach którzy takie rzeczy insynuują.

Wydaje się to tym bardziej nie mieć uzasadnienia w kontekście posta przywołanego przez Apze.

Ale ma uzasadnienie w kontekście innych historii, których doświadczyłem zarówno ja jak i kilka innych osób z forum.

Posted

Co do przeglądania Forum ... Jego obszerną część można przeglądać bez logowania się.

Ważna rzecz, o której należy pamiętać: nie tylko o zdrowiu ale i o życiu i jego nieodłącznym elemencie, śmierci. Forum w miarę upływu lat będzie tracić swoich Użytkowników.

Mijamy.

Mimo wszystko, mam nadzieję, że Whiskyananas żyje.

Rozumiem, że oczekiwanie na realizację transakcji to naprawdę ważna rzecz a pieniądze zapewniają podstawowy byt, pomagają też między innymi ratować zdrowie i życie. Tym bardziej, moim zdaniem należałoby brać pod uwagę to, że w życiu mogą się nadarzyć naprawdę niewesołe sytuacje.

Posted

Ja dostałem wszystko po kilku upomnieniach i obiecankach.

Nie mogę powiedzieć, że nie, ale kilkukrotne ponaglanie i słyszenie "jutro"

to lekkie przedszkole i chowanie głowy w piasek.

Mam nadzieje, że go "domorośli Ukraińscy windykatorzy" nie dopadli ;)

A tak serio to tak jak napisał yarowa to dziwne, bo zwykle było go "pełno" tutaj..

Z dwojga złego niech lepiej chowa głowę w piasek niż jakby mu się coś stało.