Jump to content

ATP 2011 od zaplecza

Recommended Posts

Posted

Nie wiem, czy na tym forum są miłośnicy tenisa i czy ich to w ogóle zainteresuje :)

Jako reprezentant platynowego sponsora tej imprezy po raz kolejny mam okazję oglądać ATP World Tour Final w Londynie w hali O2 Arena od zaplecza. Impreza rusza w niedzielę ale już teraz dużo się dzieje. Poniżej przedstawiam kilka zakulisowych fotek z przygotowań do imprezy. Jakość nie najlepsza bo z komórki ale później będzie fotorelacja dużo lepszej jakości :)

1. Przygotowania głównego kortu w środę:

atp1.jpg

2. Dziś już pierwsze treningi. W tle ta pomarańczowa kropka to Rafa ;)

atp2.jpg

3. A to już nasza para Frystenberg/Matkowski podczas dzisiejszego treningu:

atp3.jpg

4. Hala o2 od środka:

atp4.jpg

5. Po raz kolejny Nissan zajmuje się wożeniem VIP-ów podczas imprezy (ten samochód jest w skali 1:1):

atp6.jpg

To będziecie oglądać w TV podczas konferencji prasowych po meczach:

atp5.jpg

Centrum prasowe:

atp7.jpg

Żaden zawodnik nie będzie miał problemu żeby trafić do swojego prywatnego pokoju:

atp8.jpg

Mam nadzieję, że to wszystko jest choć trochę dla Was ciekawe ;) ;)

Posted
kto wg Ciebie wygra? Wedlug mnie Roger, ma forme!

Też myślę, że da radę :)

Swoją drogą trzeba do Buka zawitać :)

Co się tyczy zdjęć to czekam na więcej ;)

Posted

Rogerowi sprzyja miejsce - w zeszłym roku tutaj wygrał. Formę też ma dobrą ale nie wiem, czy postawiłbym na niego więcej niż 20 funtów :) Pożyjemy zobaczymy. Dla mnie ciekawe będą pojedynki w deblach Zimomjic vs Nestor - w zeszłym roku na korcie w O2 Arena się rozstali i Nestor zapowiadał koniec. Jak widać teraz będzie grał przeciwko swojemu partnerowi. Dla mnie Nestor jest jak Robocop - nigdy nie miał żadnej kontuzji i z roku na rok jest coraz lepszy ;)

Poniżej dla przypomnienia kilka moich fotek z zeszłorocznych finałów :)

atp9.jpg

atp10.jpg

atp11.jpg

atp12.jpg

I nasi podczas niestety przegranego półfinału

atp13.jpg

Posted
Ciekawą masz pracę. Z przyjemnością obejrzałbym taki turniej od zaplecza.

Heh ;) Rzeczywiście na "ciekawość" pracy nie mogę złego słowa powiedzieć.

Mały update z dziś.

Wpadłem na Borisa Beckera jak wychodził z windy i skończyło się to kolejnym autografem (w zeszłym roku już jeden wyłapałem ;) ). Dla zainteresowanych: Wielki Boris ma nogę w plastikowym gipsie ale bynajmniej nie po spotkaniu ze mną ;)

Kilka fotek z dziś:

Roger na porannym treningu na głównym korcie:

atp23.JPG

atp22.JPG

Wolne piłki przed pierwszym deblem turnieju:

atp21.JPG

atp20.JPG

Widok ogólny na halę w stronę loży VIP:

atp24.jpg

A tak się ogląda mecze z loży VIP (te dwa ancymony na pierwszym planie to moi synowie ;) )

atp25.jpg

Posted

Fotki z dzisiaj. Z ponad 200, które zrobiłem wybrałem kilkanaście, które mogą Was zainteresować. Poranne treningi, pojedynki, mecz naszych oraz powtórka zeszłorocznego finału Nadal vs Federer włączając fotkę z końca 5 gema, gdy po uderzeniu Nadala piłka utknęła w siatce ;).

Miłego oglądania ;)

atp30.jpg

atp31.jpg

atp32.jpg

atp33.jpg

atp34.jpg

atp35.jpg

atp36.jpg

atp37.jpg

atp38.jpg

atp39.jpg

atp40.jpg

atp41.jpg

atp42.jpg

atp43.jpg

atp44.jpg

atp45.jpg

Posted

Świetne zdjęcia i do pozazdroszczenia obecności tam ! ;) . Z uwagi iż od 7 lat zajmuje się aktywnie bukmacherką , takie spotkania do obejrzenia cieszą oko ;)

Posted

Mały update z dziś i kilka fotek z wczoraj. Nie będę ich opisywał ale chyba się zorientujecie co i kiedy i które zdjęcia są z treningów a które z pojedynków.

Działo się dziś sporo - nie ma co narzekać na brak emocji. Nasi zagrali ładny mecz ale Nestor przytrzymał nas w niepewności. Całe szczęście wszystko dobrze się skończyło.

atp51.jpg

atp52.jpg

atp53.jpg

atp54.jpg

atp55.jpg

atp56.jpg

atp57.jpg

atp58.jpg

atp59.jpg

atp60.jpg

atp61.jpg

atp62.jpg