Jump to content

Konkurs :) Osoba która wygra największą liczbę licytacji moich domen może wybrać 1 domenę gratis :)

Recommended Posts

Posted (edited)

Witam

Mam do sprzedania na aukcjach w tym momencie 16 domen:

dostosuj.pl

obslugaodszkodowan.pl

prywatnanauka.pl

solidnedrzwi.pl

gametronik.pl

abcdomainera.pl

tropictravel.pl

stomatolodzyestetyczni.pl

virtualtrade.pl

spedycyjne.pl

ligaboksu.pl

napoje-alkoholowe.pl

kuszace.pl

scinamy.pl

podwozimy.pl

podbije.pl

Lista domen na AM

Każda na aukcji BCM od 10zł.

Aby wziąć udział w konkursie wygraj i opłać conajmniej 2 moje aukcje. Sprawdzaj czy ktoś nie wygrywa większej ilości aukcji gdyż wygrana jest tylko jedna. Jeśli ktoś kupi więcej domen od Ciebie - niestety on przejmuje darmową domenę.

Jeśli wygrasz największą ilość moich aukcji możesz wybrać CAŁKOWICIE ZA DARMO jedną z domen przedstawionych poniżej:

hoduje.pl

malowanyswiat.pl + idn

posrednictwohandlowe.pl

tylkofotografia.pl

kurortynadmorskie.pl

moneys.pl

rynekbiopaliw.pl

hostfile.pl

otokrakow.pl

dzialkideveloperskie.pl

ostrzegamy.pl

uslugimurarskie.pl

szybkakawa.pl

studiopiercingu.pl

Rozwiązanie konkursu wraz z końcem ostatniej aukcji czyli 11 grudnia ;)

enjoy!

Zobaczcie: wygrywając 2 aukcje po 10zł koszt 3 domen to 20zł. Czy nie warto spróbować? ;) Zwłaszcza że domeny są bardzo dobre i łatwe w sprzedaży.

Np na domenę kuszace.pl, swego czasu odrzuciłem ofertę na 300zł a aktualnie możecie ją kupić za 50zł (ktoś już wylicytował 40)

Jeśli znajdą się 2 lub więcej osób które mają taką samą ilość wygranych aukcji - wygrywa osoba która szybciej potwierdzi swoją tożsamość - tj napisze na priv di.pl do mnie swój login na aftermarket(po zakończeniu ostatniej aukcji konkursowej).

//Do moderatorów: to nie handel dlatego nie dałem tam tego postu, tylko konkurs, dlatego uważam że to najlepsze miejsce ;) Jeśli jednak się mylę proszę o przeniesienie tematu do innego działu.

Edited by FreeS
Posted (edited)

Moje przeoczenie -

Jeśli znajdą się 2 lub więcej osób które mają taką samą ilość wygranych aukcji - wygrywa osoba która szybciej potwierdzi swoją tożsamość - tj napisze na priv di.pl do mnie swój login na aftermarket(po zakończeniu ostatniej aukcji konkursowej).

Edited by FreeS
Posted

Jest kilka dobrych pozycji za grosze, nie tragizuj. To nie są lata '08 kiedy miałeś jeszcze ogromną ilość wolnych domen teraz rzekłbym premium typu piaskowanie.pl itp...

Przypominam że dzisiaj kończy się pierwsza aukcja na domenę dostosuj.pl. Aktualna cena: 60zł >>wejdź<<

Konkurs aktualnie wygrywa baza-domen.pl wygrywając 2 aukcje.