Jump to content

zarzadzaniefinansami.pl + IDN

Recommended Posts

Posted

Chciałbym zapytać Was o wycenę moich nowych nabytków. Pytam, gdyż nie jestem jeszcze na tyle mocny w ocenie domen z branży finansowej. Moje nowe nabytki:

- zarzadzaniefinansami.pl + IDN

- financialmanagement.pl

Chętnie wysłucham Waszych typów ;)

Posted
Chciałbym zapytać Was o wycenę moich nowych nabytków. Pytam, gdyż nie jestem jeszcze na tyle mocny w ocenie domen z branży finansowej. Moje nowe nabytki:

- zarzadzaniefinansami.pl + IDN

- financialmanagement.pl

Chętnie wysłucham Waszych typów ;)

Domeny ciekawe. Jest potencjał. Niech leżą aż nabiorą wartości, jak dobre wino, zwłaszcza financialmanagement.pl, może KK lub inwestor domenowy za 3-5 lat (jak się skończy kryzys) położy za nią sporą kasę... Wielka Siostra *.com ma jedynie 43 UU (speedtest.pl), co trochę rozczarowuje, ale tu wcale nie musi chodzić o ruch. Na dzień dzisiejszy warte pewnie kilka setek. Życzę sprzedaży co najmniej za tysiące...

Pozdrawiam

• 1 year later...
Posted

Podbijam temat po 2 latach.

zarzadzaniefinansami.pl + IDN

financialmanagement.pl

Jak na dzień dzisiejszy wyceniacie powyższe domeny i co o nich sądzicie?

Posted

financialmanagement nadaje się na nazwę firmy. Mimo że trudna, to zagraniczne firmy lubią takie twory (bibbyfinancialservices.pl, choć mają też bibby.pl)

zarzadzaniefinansami.pl to już nasz swojski "Kargul". IMHO prędzej ktoś "mały" się tym zainteresuje

Posted

Podbijam temat po 2 latach.

...

No właśnie.. 2 lata.. Chyba już czas na nią...

Troszkę poszperałem i tak nie do końca znalazłem zastosowania komercyjnego..

Może tutaj trochę żurawia zapuścić i z jakąś firmą konsultingową organizującą szkolenia zagadnąć... Po prostu to kierunek studiów i (prawie) nic więcej. Chyba warto puścić za każde wynegocjowane x xxx.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Najnowsze posty na forum

• Zakochajsiewpolsce.pl   Aukcja BCM
    • ptaszniki.com.pl   Aukcja bez ceny minimalnej    https://www.aftermarket.pl/aukcja/2693624
    • 🏆 Najważniejsze wydarzenia sportowe we wrześniu dla reklamodawców prowadzących kampanie bukmacherskie Wrzesień obfituje w wydarzenia sportowe, które tradycyjnie powodują wzrost zainteresowania zakładami bukmacherskimi – faza grupowa UEFA Champions League, trzy wyścigi F1, finały drużynowych turniejów tenisowych oraz walka Garcia vs. Benn. Każde z tych wydarzeń może przynieść własny wzrost liczby zakładów i ruchu. Zaznacz te daty w swoim kalendarzu: 🏎 Grand Prix Włoch (F1) – 4–6 września | Monza, Włochy 🏀 Mistrzostwa Świata Kobiet w Koszykówce FIBA – 4–13 września | Niemcy ⚽️ Mistrzostwa Świata Kobiet U-20 FIFA – 5–27 września | Polska ⚽️ UEFA Champions League (1. kolejka, faza grupowa) – 8–10 września | Europa 🏎 Grand Prix Hiszpanii (F1) – 11–13 września | Madryt, Hiszpania 🥊 Ryan Garcia vs. Conor Benn – 12 września | Las Vegas, USA 🎾 Puchar Davisa (2. runda kwalifikacji) – 18–20 września | Cały świat ⚽️ Okno reprezentacyjne FIFA – 21 września – 6 października | Cały świat 🎾 Finały Billie Jean King Cup – 22–27 września | Shenzhen, Chiny 🏎 Grand Prix Azerbejdżanu (F1) – 24–26 września | Baku, Azerbejdżan 🎾 Laver Cup – 25–27 września | Londyn, Anglia Dla GEO Argentyny i Filipin: największy potencjał ruchu streamingowego mają mecze reprezentacji narodowych FIFA i UEFA Champions League (🇦🇷), a także walka Garcia vs. Benn oraz Mistrzostwa Świata FIBA (🇵🇭). 👉 EVADAV zapewnia dostęp do ekskluzywnych źródeł ruchu oraz bogate doświadczenie na tych GEO. Dowiedz się więcej i otrzymaj +500 USD kredytu reklamowego na uruchomienie kampanii w Argentynie i na Filipinach. Zamień zainteresowanie sportem w realne wyniki z EVADAV Ad Network!
    • dostawczy.com.pl   Witam.  Zapraszam na aukcję domeny Dostawczy.com.pl  https://www.aftermarket.pl/aukcja/2691899/ Więcej domen w ofercie : https://domeny.forsale/ 
    • Alkohol.com.pl   Aukcja BCM
    • Rozpoczęła się aukcja domeny od 1 zł: https://www.aftermarket.pl/aukcja/2693267/
  • Oferty sprzedaży użytkowników

• Member Statistics

• Total Members
      19,335
    • Most Online
      3,293

Newest Member
    kartografia
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.