Jump to content

Recommended Posts

Posted

TrasaPrzejazdu *PL

Fraza wyszukiwana miesięcznie 14000 razy. Nie mam jeszcze informacji o ew. ruchu. Jak się ustosunkowujecie do niezbyt komercyjnych domen ze sporą ilością wyszukiwań? "Sporą" - mam na myśli wyżej wymienioną ;)

Kto wg Was mógłby być potencjalnym KK? Liczyć raczej na jakiś startup, czy uderzyć do gigantów?

Posted

Widziałbym pod tym serwis dla terrorystów pokazujący trasy przejazdów polityków ;)

Mi się kojarzy jakoś z nienaturalnie z wyszukiwaniem trasy, jako domena dla serwisu nawigacyjnego itp., ale to intuicyjna odpowiedź nie poparta głębszą znajomością tematu, życzę powodzenia.

Posted (edited)
TrasaPrzejazdu *PL

Fraza wyszukiwana miesięcznie 14000 razy. Nie mam jeszcze informacji o ew. ruchu. Jak się ustosunkowujecie do niezbyt komercyjnych domen ze sporą ilością wyszukiwań? "Sporą" - mam na myśli wyżej wymienioną ;)

Kto wg Was mógłby być potencjalnym KK? Liczyć raczej na jakiś startup, czy uderzyć do gigantów?

//edit - pomyliłem linki

według adwordsa masz 40k wyszukiwań rocznie, czyli 3k miesięcznie...

Edited by FreeS
Posted
jakoś dziwnie brzmi jak dla mnie

ma jakiś ruch sensowny?

Nie sądzę żeby się przyjęła i powstał pod nią serwis.

Powodzenia!

Dokładnie, nazwa dość średnia, ruchu brak, ale dopiero mam ją jeden dzień. Najistotniejsza byłaby dla mnie informacja, czy są KK, którzy kupują domeny praktycznie tylko po ilości wyszukiwań.

@FreeS chyba pomyliłeś z Google Insights, bo tam jedynie widzę "40" (nie są to ilości wyszukiwań tylko statystyki)

"Wartości te nie odzwierciedlają bezwzględnej liczby wyszukiwań, ponieważ dane są znormalizowane i przedstawione na skali od 0 do 100."

http://support.google.com/insights//bin/an...mp;answer=87285

dziękuję za opinie

pozdrawiam