Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jeżeli pod TVShop.pl powstanie coś sensownego a nie samo przekierowanie to domena zyska dużo na wartości. Ja osobiście nie zainwestował bym w tworzenie serwisu pod tv-shop gdybym nie miał tvshop.

Dlatego też ostatnio pozbywam się niektórych domen z myślnikami.

Posted
Jeżeli pod TVShop.pl powstanie coś sensownego a nie samo przekierowanie to domena zyska dużo na wartości. Ja osobiście nie zainwestował bym w tworzenie serwisu pod tv-shop gdybym nie miał tvshop.

Dlatego też ostatnio pozbywam się niektórych domen z myślnikami.

tvshop*pl przekierowuje na MANGO :)

Posted (edited)

Dobra domena, nie oddawaj za mniej niż nisko-średnie x.xxx. Patrząc na TVShop.pl aż chce się postawić myślnik między TV, a Shop :)

Edited by bartxx86
Posted

Domena dobra, ale jak ktoś wcześniej zaznaczył w przypadku kiedy powstanie w wersji bez myślnika jakiś konkretny portal, ale nie przekierowanie. Nie patrzyłem, ale załóż opcję na wersję bez myślnika, a jak przechwycisz to masz super komplet. Ja też popełniałem błędy rejestrując wersje z myślnikiem, ale teraz się leczę z tego:)

Nie mniej jednak życzę powodzenia.

Pozdrawiam

Posted
Domena dobra, ale jak ktoś wcześniej zaznaczył w przypadku kiedy powstanie w wersji bez myślnika jakiś konkretny portal, ale nie przekierowanie. Nie patrzyłem, ale załóż opcję na wersję bez myślnika, a jak przechwycisz to masz super komplet. Ja też popełniałem błędy rejestrując wersje z myślnikiem, ale teraz się leczę z tego:)

Nie mniej jednak życzę powodzenia.

Pozdrawiam

Opcja na domenę tvshop.pl jest niedostępna od 2009 roku niestety. Jeżeli nie Mango to może Ci spod TV-Shop.com.pl się zainteresują.