Pokarmy.com.pl
-
Najnowsze posty na forum
-
Gdzieś mi się zgubił temat odnośnie tych dzwonków do drzwi. Za parę zł można kupić sobie coś w tym stylu. Naprawdę koszt to parę zł. Do niczego nie namawiam- po prostu znalazłem linka.. Takie "przyszłościowe dzwonki do drzwi są na aliexpress Wszystko za parę zł, jeśli komuś zależy sam znajdzie ofertę takich dzwonków. Są bezprzewodowe, czasami kilkanaście spokojnych i relaksujących ,melodii dźwięków. To tak na szybko bo pisałem o tym w innym temacie , ale gdzieś się "zawieruszył mój post- czy jak to zwać. 🙂 P.s A chodziło o montaż tego typu dzwonków w drzwiach wejściowych u osób, również z lekkim poczuciu humoru. Prosty łatwy Biznes. Prawie łatwy...no, ale cóż jest łatwe..
-
Najtaniej, czyli za darmo, to możesz przekierować sobie stronkę z Bloggera na własną domenę lub skorzystać z https://www.infinityfree.com (ale w tym drugim przypadku nie masz SSL i są inne ograniczenia). Kiedyś bym Ci poleciła HostingHouse, jednak odkąd przeszedł on w ręce NetArt, ceny wzrosły 20-krotnie. Jeszcze nie korzystałam z hostingu na AfterMarket, ale cenowo wydaje się do przeżycia w porównaniu z innymi. Domeny trzymam tylko tam i póki co, jestem zadowolona.
-
Oferty sprzedaży użytkowników
-
Member Statistics
Recommended Posts