Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mój nowy nabytek, co o niej myślicie?

Swoją drogą jestem ciekaw czemu sobie jej nie zarejestrowali Państwo spod eCenter*pl, moim zdaniem forma z myślnikiem jak na projekt unijny wyglądałaby profesjonalniej :)

"Projekt współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego

w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Kujawsko-Pomorskiego

na lata 2007-2013 oraz ze środków budżetu państwa"

Dzięki za opinie.

BB

Posted
Swoją drogą jestem ciekaw czemu sobie jej nie zarejestrowali Państwo spod eCenter*pl, moim zdaniem forma z myślnikiem jak na projekt unijny wyglądałaby profesjonalniej :)

Może chcieli ją kupić/zarestrować, ale akurat nie była dostępna, a może po prostu jej nie potrzebowali? Gdy nie masz kompletu - chyba lepiej mieć wersję bez kreski (nawet, jeśli gorzej wygląda).

Co do wyceny: pewnie od KK można oczekiwać z 10k. Kwestia, czy ktoś kupi domeną i coś na niej postawi, mając świadomość, że wersja bez kreski jest zajęta i zagospodarowana?

Posted
Może chcieli ją kupić/zarestrować, ale akurat nie była dostępna, a może po prostu jej nie potrzebowali? Gdy nie masz kompletu - chyba lepiej mieć wersję bez kreski (nawet, jeśli gorzej wygląda).

Co do wyceny: pewnie od KK można oczekiwać z 10k. Kwestia, czy ktoś kupi domeną i coś na niej postawi, mając świadomość, że wersja bez kreski jest zajęta i zagospodarowana?

Tak jako ciekawostka fragment z wpisu w KRS tej spółki:

zyNYV.png

Nie znam się na tym za bardzo, ale skoro spółka upadła, wkroczył syndyk to czy domena przypadkiem też nie powinna zostać zajęta?

I kolejne pytanie jakie mi się nasuwa, jeśli spółka upadła to kto opłaca domenę?

MA4Sy.png