Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mi się podoba.

Widzę pod nim forum o języku polskim,

lub coś w rodzaju portali prawnych z wysłaniem sms itp z tym że oczywiście tematyka nie prawna lecz językowa

Posted

a mi się skojarzyła dość nietypowo; ale to przez te mrozy chyba bo pierwszy obraz jaki mi sie pojawił po spojrzeniu na domenę to sytuacja jak ktoś chcący/niechcący dotyka jezykiem czegoś stalowego na mroźie i jak wiadomo jest to One way ticket :) no i pogotowie by sie przydało w niektórych takich przypadkach ;)

takie oto miałem skojarzenie z ww domeną .

domena taka sobie .

Posted
a mi się skojarzyła dość nietypowo; ale to przez te mrozy chyba bo pierwszy obraz jaki mi sie pojawił po spojrzeniu na domenę to sytuacja jak ktoś chcący/niechcący dotyka jezykiem czegoś stalowego na mroźie i jak wiadomo jest to One way ticket :P no i pogotowie by sie przydało w niektórych takich przypadkach :P

..ja tak miałem..jak bylem mały:) przyłożyłem do barierki na schodach bo dziadek powiedział mi że jak przyłożę to zobaczę Kraków ;) (do tej pory nie wiem o co chodzilo z tym Krakowem) sam sie zerwalem ale płułem krwią z godzinę o herbatce mozna było zapomnieć:P:)

Wracajac do wyceny,jakos mnie nie przekonuje..moze tylko jakis translator na tym ewentualnie.

Guest slawomir_cwirko
Posted
:);)

wg mnie domeny słabe i niekomercyjne..

można je zastąpić wieloma innymi z palca

podobnie myślę

Posted

Kolegów domainerów ułańska fantazja ponosi :) Ale dobrze, lepiej żartować niż chorować.

Pomysł z ero wyśmienity ;)

Ja bym tu widział usługi tłumaczeń ekspresowych dla firm, katalog tłumaczy przysięgłych itp.

W głównej mierze to samo widzę i ja.

Dzięki za opinie i proszę o kolejne.