Jump to content

diss.pl - przedłużamy czy LM ?

Recommended Posts

Posted
I poprosil zeby siostra dodala do przechwycenia? :)

Nie. Domena po prostu nie ma żadnego potencjału komercyjnego.

Z podobnych - kiedyś myślałem nad rejestracją blendy*pl ("blend" - definicja). Był to chyba spad po Musze. Mimo że mogło to mieć jakąś wartość (na pewno większą niż diss*pl), nie zdecydowałem się na rejestrację. Teraz widzę, że jest już zagospodarowana, choć trochę inną treścią niż by nazwa wskazywała. :mellow:

Posted
I poprosil zeby siostra dodala do przechwycenia? :)

Nie. Domena po prostu nie ma żadnego potencjału komercyjnego.

Z podobnych - kiedyś myślałem nad rejestracją blendy*pl ("blend" - definicja). Był to chyba spad po Musze. Mimo że mogło to mieć jakąś wartość (na pewno większą niż diss*pl), nie zdecydowałem się na rejestrację. Teraz widzę, że jest już zagospodarowana, choć trochę inną treścią niż by nazwa wskazywała. :mellow:

Posted (edited)

Domysły i Spekulacje Panowie!

Ja bym puścił wolno i dał złapać innym, którzy nie dostali prezentu na święta...

Edited by app
Posted

Dzięki za opinie . Domenę oczywiście przedłużam :mellow: Jest to domena o którą mam najwięcej zapytań.Miałem już nawet zapytania min. od znanego polskiego rapera z Wielkopolski i jednej dużej firmy odzieżowej .

Chciałem zobaczyć jak zareaguje na nią środowisko domainerów :)

Posted
Chciałem zobaczyć jak zareaguje na nią środowisko domainerów :mellow:

Podpuszczacz :)

Dobra domena jest. Z racji faktu, że wbrew pozorom rynek HH (gdzie szczególnie upatrywałbym KK) w Polsce ma się całkiem dobrze liczyłbym nawet na średnie X.XXX w jej przypadku :)

Good luck!

Posted (edited)

@plachcik,

W takim razie gratuluję nosa do domeny. :mellow:

Podtrzymuję jednak swoje zdanie - gdybym nie przeczytał ostatniego Twojego posta, wciąż bym jej nie rejestrował.

Bo niech mi ktoś powie - jaką działalność komercyjną można prowadzić pod taką domeną? Weźcie pod uwagę, że słowo "diss" ma negatywne zabarwienie, a beefami jarają się w większości hejterzy.

-- edycja - beefy.pl wolna, jeśli ktoś ma smaka.

Edited by damien
Posted
domena jest nawet brandable ale takich ejst duzo , nawet wolnych :mellow:

Szybko zmieniasz zdanie :)

Zrób stronę s diss-ami z całego świata pokategoryzuj - poświęć trochę czasu na YT - śledź diss-y fajnie wysłuchać cały cykl od zaczepki po odpowiedzi itd bez szukania na YT tylko w jednym miejscu - domena bedzie miała większą wartość ale tylko z serwisem który bardzo łatwo stworzyć - jak dasz dobrą cenę chętnie kupię.

Pozdro

Domi