Jump to content

SklepPaintballowy *PL FINKI*PL

Recommended Posts

Posted (edited)

Witam, będę wdzięczny za opinię nt. moich niedawnych przechwytów...

SklepPaintballowy *PL

OrszakWeselny*PL

oraz

FINKI*PL z wszechstronnym zastosowaniem ;)

p1010149ji2.jpg

Miss Finland:)

finki3.jpg

23%20-%20Fotele%20Finki.jpg

pozdrawiam ;)

Edited by doggystyle4
Posted

Mam SklepPaintball.pl i oferta 1000zł okazała się zbyt duża dla kliku zainteresowanych tą domeną.

Więc kokosów raczej nie ma ;-)

Co do finek to wybieram 1 i 2, lubię brunetki ;)

Posted

finki.pl

niby dobra dla sklepu survivalowego chociaż z drugiej strony nazwa coraz bardziej wychodzi z użycia wraz ze spadkiem zainteresowania harcerstwem ... do tych starszych harcerzy to bardziej może przemawiać np. "nóż survivalowy"

drugi trop czyli płeć żeńska w kraju dalekiej północy kompletnie mnie nie przekonuje. Spędziłem tam kiedyś 2 miesiące wakacji i zjeździłem samochodem spory kawałek południowej części Finlandii - uroda "panien" naprawde nie powala a zebranie tych 10 finalistek musiało być nielada wyczynem

domena spadała dwa razy z rzędu po nieopłaceniu prze poprzednich właścicieli więc chyba na Twoim miejscu przyjąłbym nawet średnie xxx o ile taka oferta wogóle się pojawi

Posted

Mam klienta który prowadzi taki sklep i kokosów niestety nie ma na tym.

Ja bym poszukał KK wśród firm które dopiero zaczynają i nie maja jeszcze ugruntowanej pozycji na rynku.

PS. Wybieram 5 i 6 ;)

Posted (edited)

Sklep Paintballowy - w razie zainteresowania KK sprzedałbym za niskie X.XXX.

Jak koledzy jednak wspominali z takowym może być ciężko i pewnie najchętniej widziałby tę domenę za xxx i to niskie ;)

Widzę też, że na ogół stawiają takowe firmy na własną markę, lub ewentualnie ninje ze słowem paintball.

Tym niemniej warto poczekać na jakąś firmę z ambicjami zaistnienia w skali ogólnokrajowej.

Finki - krótka, wpada w ucho, pasująca do sklepu ze sprzętem turystycznym, biwakowym itp. Odnośnie ceny jednak się nie wypowiem.

Orszak Weselny - nie zarejestrowałbym, no chyba, że jakiś businessman z polotem kupi dla firmy zajmującej się wynajmem pojazdów weselnych ;)

PS. Dla mnie 6 + 4 (w komplecie z karnetem na solarium i siłownię :P)

Edited by bartxx86