Jump to content

Niedosłuch w pl + nonIDN

Recommended Posts

Guest Anubis
Posted (edited)

Jeszcze raz proszę. Czy wycena dla kompletu będzie być wyższa niż wyceniana ostatnio w wątku Bartxx'a wersja nonIDN?

IDN przechwycony za drobne. NonIDN kupiony za 510 złotych.

Edited by Anubis
Posted
I jeszcze pare domenek poza kolejnoscia (do dzis godzina 20:00):

Niedosłuch.pl (IDN)

SłownikHiszpański.pl (IDN)

eWiadomości.pl (IDN)

JęzykJapoński.pl (IDN)

Niedosluch.pl

Kto pierwszy ten lepszy. Prosze o zgloszenie tu w watku w celu ustalenia kolejnosci, a potem adres EMAIL konta aftermarket na pm w celu pchniecia domeny.

Życzenia wymarzonych domen są od tego niezależne.

Dziś także oprócz domen z tej grupki, każdy może wyrazić życzenie dowolnej mojej domeny, której pragnie.

Święty ;)

Jak na darmowo otrzymaną to i tak bardzo dobra cena w transakcji d2d :) i nie ma co się dziwić że i za tyle poszła ;)

Posted
Domeny średnie i słabe należy sprzedawac kiedy jest klient.

Jak się pewnie domyślasz to Twój z tamtego wątku. Czyżbyś zmienił tak szybko zdanie co do tej domeny ?

Posted

wartość minimalną teoretycznie znamy

wartości maksymalnej nie wycenię podobnie jak nie zrobiłem tego w przypadku samego nIDN;

termin wybitnie branżowy bez możliwości zagospodarowania poza branżą jako brand

Guest Anubis
Posted
Jak się pewnie domyślasz to Twój z tamtego wątku. Czyżbyś zmienił tak szybko zdanie co do tej domeny ?

Nie rozumiem jak się ma cytowany przez Ciebie post do mojej prośby o wycenę w/w domen. Moje zdanie jest niezmienne (2400 za nonIDN i może z 4k za komplet) co nie znaczy że nieomylne. Chciałem je teraz skonfrontować z opiniami innych.

Posted

Jedyny odbiorca domeny to ministerstwo zdrowia - na talewizyjną i billboardową kampanię zw. z Niedosłuchem. Tak samo jak ostatnio walki z cukrzycą "Stop cukrzycy". Niedosłuch to poważny, społeczny problem, choroba w większości przypadków z gatunku "nieodwracalnych uszkodzeń". Stąd też Taka kampania wymagałaby właśnie Takiej domeny. Cena dolne 1XXX