profeska Posted April 1, 2012 Report Posted April 1, 2012 Wczorajsza aukacja LM kupiona za 20zł. Opłacało się??
saledomain Posted April 1, 2012 Report Posted April 1, 2012 A czy te umpc to nie były wprowadzanie przed tabletami i smartphonami:)? Jeśli tak to teraz nie wiem czy będzie wiele warta, bo to co zawierają te umpc mają właśnie sprzęty wymienione powyżej przede mną. Jak dla mnie jeśli potwierdzają się moje słowa to wartość raczej 0zł.
profeska Posted April 1, 2012 Author Report Posted April 1, 2012 Sa jescze w sprzedaży http://www.mobilator.pl/notebooki-katalog-2,1.html całkiem ich sporo. Jak uważasz????
saledomain Posted April 1, 2012 Report Posted April 1, 2012 Patrząc na to co wstawiłeś to tylko tak jakby dwa z 1 strony można podciągnąć pod umpc, a reszta to już tablet:) Nie wiem, ale jak dla mnie chyba będzie ciężko, choć ja lubię gadżety i chętnie miałbym laptopa, netbooka, tableta, umpc, smartphona, a najbardziej fajną starą monochromatyczną nokię Nie mniej ciężko:/
profeska Posted April 1, 2012 Author Report Posted April 1, 2012 Dzieki bardzo za opinie. Tak wiec nabyłem odnowie i zobaczę co sie będzie działo.
Recommended Posts