ala.pl Posted April 2, 2012 Report Posted April 2, 2012 bloczki.pl co o niej sądzicie? ile należy oczekiwać od KK?
wojmasz Posted April 2, 2012 Report Posted April 2, 2012 (edited) bardzo mi się podoba żałuję, że nie mogłem uczestniczyć w zakończeniu aukcji, bo tak tanio byś jej nie kupił przy KK myślę wysokie x.xxx (albo i lepiej) powodzenia Edited April 2, 2012 by wojmasz
lufthansa Posted April 2, 2012 Report Posted April 2, 2012 Myśląc bloczki, jakie masz na myśli? Ładna, pytanie tylko dla której branży?
mishel Posted April 2, 2012 Report Posted April 2, 2012 Myśląc bloczki, jakie masz na myśli? Ładna, pytanie tylko dla której branży? Zdecydowanie bloczki betonowe.
wlodecky Posted April 2, 2012 Report Posted April 2, 2012 Fajne są... Mogą być różne różniste, ale najbardziej przemawiają do mnie chyba w rozmiarze co najmniej średnim albo i wyższym czteroiksowym w branży materiałów budowlanych. W.
andrasz Posted April 2, 2012 Report Posted April 2, 2012 Krótka, konkretna. Też kojarzy mi się głównie z bloczkami betonowymi. Co do wyceny, to chyba nie będę obiektywny mając "bloczki#com#pl" Życzę jak najwyższej sprzedaży.
doggystyle4 Posted April 2, 2012 Report Posted April 2, 2012 Raczej żadna betoniarnia nie wyda nawet średniego x xxx na bloczki.pl. Jednak taki producent jak silka / ytong etc. dysponuje już niezłym budżetem i możnaby im trochę doradzić. Pierwsze skojarzenie, to bloczki betonowe / komórkowe.
polmajk Posted April 2, 2012 Report Posted April 2, 2012 Jednak taki producent jak silka / ytong etc. dysponuje już niezłym budżetem i możnaby im trochę doradzić. Nawet na silikaty*pl żałują większej sumy Bloczki betonowe to ciężki rynek. Istnieje masa firm, które produkują takie wyroby. W promieniu 40km od mojej miejscowości jest 4-5 firm, które zajmują się również tymi materiałami. Już nie wspominam o tych, które wytwarzają bloczki metodą chałupniczą Dowóz na większe odległości staje się mało opłacalny dla klienta ze względu na "kilometrówkę" Ja pod domeną bloczki.pl widziałbym raczej bloczki ( mechanizmy ) żeglarskie / budowlane... W zeszłym roku ( za żeglarskie ) płaciłem blisko 200 PLN od sztuki. A ceny potrafią dochodzić nawet do kilku tysięcy.
Recommended Posts