Jump to content

Błedy w oprogramowaniu, wtyczkach, aktualizacjach

umberto

Recommended Posts

Czy ktoś ma również problemy z wyświetlaniem wideo we flashplayerach na stronach internetowych?

Raz chodzi, raz nie.

Najczęściej wyskakuje błąd, że wideo nie można otworzyć albo mtez jest po prostu biała plansza w miejsce playera (nieklikalna nawet prawym przyciskiem).

Dotyczy to Firefoxa, mam wersję 9.0.1 (windows 7 64-bit) i błąd się pojawił po jednej z ostatnich aktualizacji Adobe Flash Player 11 . Moja wersja pluginu to 11.3.300.250. Zrobiłem też downgrade do niższej wersji Adobe Flash Playera (sprzed aktualizacji), ale nie pomogło. Aktualizacja była tak gdzie między 10-16 czerwca. Błąd dotyczy wyłącznie firefoxa, na chrome i operze wideo działaa OK.

Czy ktoś zna rozwiązanie problemu?

Jakiś czas temu, również po aktualizacji flash playera, była podobna sytuacja, wystarczyło odoznaczyć "przyspieszenia sprzętowe". teraz jednak nic takiego nie pomaga.

U mnie na FF (12) jest ok, za to na nowej wersji Opery Flash szwankuje. Problem sie pojawia, gdy wyswietle film na pelnym ekranie - po powrocie do okienka przegladarka zamiera i pomaga jedynie ubicie procesu opera_pluginwrapper.exe [link]

Moze zaktualizuj FF do nowszej wersji? Z tego co sie orietuje, jest juz 13-ka.

Edited by empireus

U mnie na FF (12) jest ok, za to na nowej wersji Opery Flash szwankuje. Problem sie pojawia, gdy wyswietle film na pelnym ekranie - po powrocie do okienka przegladarka zamiera i pomaga jedynie ubicie procesu opera_pluginwrapper.exe [link]

Moze zaktualizuj FF do nowszej wersji? Z tego co sie orietuje, jest juz 13-ka.

Bardzo bym chciał, tylko developerzy pluginów nie nadążąją już za tymi aktualizacjami FF. W FF 13.0 akurat wszystkie niezbędne mi do życia addony nie funkcjonują!