Jump to content

Recommended Posts

Posted

W moim odczuciu lepszym klientem będzie fundacja szukająca rodzin zastępczych dla ..różnego losu samotnych sierot, porzuconych niemowląt itd. . Fundacje otwierają najczęściej ludzie, którzy "mają już kasę", a chcą przy okazji robić coś dla innych, więc atrakcyjna cena nie musi być problemem... :)

Na randki jakoś tego nie widzę.. zbyt narzucające się hasło, to był by raczej portal dla ..zdesperowanych, poszukujących "miłości" ?

Posted

Mi od razu nazwa skojarzyła się z organizacjami typu Fundacja Dzieci Niczyje, z ochroną praw zwierząt (bardziej może w sensie schronisk) itp. Na serwis randkowy mimo wszystko jakoś mi nie pasuje...

Posted

portale randkowe, fundacje albo schroniska - wszystkie alternatywy brzmią dobrze :) - tak czy inaczej, domena zostanie sprzedana temu kto da więcej ;) tak to już działa....jak macie jeszcze innne pomysły to dajcie znać :)

Posted

Domena powinna zostać przekazana bezpłatnie na rzecz Polskiego Stowarzyszenia Inwestorów Domenowych i być wykorzystana w jednej z licznych prowadzonych przez Stowarzyszenie akcji na rzecz promocji polskich domen wśród ludności. Pokochaj .PL - mimo wysokich cen odnowień - bo to w końcu dobro narodowe, nie to co jakieś bezpaństwowe .EU czy imperialne .COM.

• Like 1
Posted

Domena powinna zostać przekazana bezpłatnie na rzecz Polskiego Stowarzyszenia Inwestorów Domenowych i być wykorzystana w jednej z licznych prowadzonych przez Stowarzyszenie akcji na rzecz promocji polskich domen wśród ludności. Pokochaj .PL - mimo wysokich cen odnowień - bo to w końcu dobro narodowe, nie to co jakieś bezpaństwowe .EU czy imperialne .COM.

pb jako rejestrator też zawsze możecie zorganizować jakąś akcję promującą domeny .pl używając tej domeny. Wasza konkurencja już się promowała w telewizji, a myślę że z dobrą reklamą i tak chwytliwą domeną odnieślibyście większy sukces ;-)

Posted

pb jako rejestrator też zawsze możecie zorganizować jakąś akcję promującą domeny .pl używając tej domeny. Wasza konkurencja już się promowała w telewizji, a myślę że z dobrą reklamą i tak chwytliwą domeną odnieślibyście większy sukces ;-)

Hehe, pisałem trochę ironicznie, ale może to i jest jakiś pomysł. Niedawno przecież mieliśmy nawet promocję "kochamy domeny" - a o uczuciach, jakimi darzymy te niepozorne ciągi liter może świadczyć fakt, że wspomniana przez Ciebie konkurencja kilka dni później uruchomiła promocję o dokładnie tej samej nazwie ;-) - może więc rzeczywiście czas aby resztę społeczeństwa zarazić tą miłością. :D

Posted (edited)

podbijam, bo są już pierwsze zapytania :) anyone??

Co ciekawe pod adresem pokochasz.pl jest duży portal randkowy autorstwa wp.pl

Edited by isildur