Jump to content

bezserca.pl

Guest nzeroid

Recommended Posts

Posted

bezserca.pl

"Bez serc, bez ducha - to szkieletów ludy.

Młodości, podaj mi skrzydła!

Niech nad martwym wlecę światem

W rajską dziedzinę ułudy (...)"

Tak o branży domenowej pisał jeden z bardziej znanych polskich copywriterów i tekściarzy, niejaki Adaś Mickiewicz.

A sama domena jedynie na jakiś portal o znieczulicy społecznej lub o prawdziwym obliczu polskich polityków. Nie wróżę wielu KK, a nawet niewielu też nie wróżę, powiem wprost - prawdopodobnieństwo znalezienia KK jest równe znalezieniu polityka z sercem, czyli prawie żadne.

Guest nzeroid
Posted

@andrasz: politycy z sercem najwyraźniej istnieją. Zainteresowanie domeną jest i to niemałe ... przy bardzo małej liczbie wejść.

Posted

"Bez serc, bez ducha - to szkieletów ludy.

Młodości, podaj mi skrzydła!

Niech nad martwym wlecę światem

W rajską dziedzinę ułudy (...)"

Dokładnie o tym samym pomyślałem jak zobaczyłem ten temat :-)

@andrasz: politycy z sercem najwyraźniej istnieją. Zainteresowanie domeną jest i to niemałe ... przy bardzo małej liczbie wejść.

JKM? :-p

Co się tyczy domeny to ciężko wyczuć. W sumie nawet pasowałaby dla programu typu Interwencja czy Uwaga, w których pokazuje się bezduszność organów państwowych itp., ale drugiej zaś strony domen pod taki projekt można zarejestrować nawet trochę z palca.

PS. Może jak Telekompromitacja Polska zrobi rozwód serca i rozumu, zostanie im wtedy sam rozum bez serca i się zainteresują domeną? :-p